Prăjituri italiene cu sos de ciocolată Frangelico

Prăjituri italiene cu sos de ciocolată Frangelico
Torturile de fructe italiene cu sos de ciocolată Frangelico ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 12. Pentru $2.37 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 897 calorii, 13g de proteine, și 63G de grăsime. Dacă aveți la îndemână ciocolată semidulce, făină de tort, coajă de portocală și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 51%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Frangelico fulgi de ovăz Cr Bucromme plăcinte cu Frangelico-umplutură de ciocolată albă, Mici Prăjituri Cu Fructe De Ciocolată-Cafea, și Prăjituri Cu Fructe De Caise Cu Ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 149°.unt și făină 12 matrițe Bundt miniaturale sau 12 căni de brioșe supradimensionate (fiecare cu o capacitate de aproximativ 1 cană). Aruncați nuci, smochine, ciocolată și ghimbir într-un castron mediu pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Jumătăți De Biscuiți GrahamJumătăți De Biscuiți Graham
Cum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe CutieCum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Folosind mixerul electric, bateți untul și zahărul într-un castron mare până când sunt netede și pufoase. Bateți în ouă, 1/4 cană Frangelico și coaja de portocală (amestecul poate părea coagulat). Cerneti atat faina cat si sarea peste aluat; se amestecă. Se amestecă amestecul de nuci și fructe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
FrangelicoFrangelico
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Cum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe CutieCum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
3
Împărțiți aluatul între forme.
4
Coaceți prăjiturile până când testerul introdus lângă centru iese curat, aproximativ 45 de minute (aproximativ 55 de minute dacă folosiți cupe de briose). Întoarceți prăjiturile pe rafturi; periați cu 1/4 cană de lichior. Se răcește complet prăjiturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(din Cutie)(din Cutie)
Echipamente pe care le vei folosi
Jumătăți De Biscuiți GrahamJumătăți De Biscuiți Graham
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
5
Tăiați douăsprezece pătrate de pânză de brânză de 10 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
6
Se toarnă 1 1/2 căni de lichior într-un castron mic. Înmuiați 1 pătrat în lichior; stoarceți unele, dar nu toate lichiorul. Înfășurați 1 prăjitură în pânză de brânză înmuiată în lichior, apoi în folie. Repetați scufundarea și împachetarea cu prăjiturile rămase, adăugând mai mult lichior dacă este necesar. Se răcește cel puțin 1 săptămână și până la 2 săptămâni. Aduceți prăjiturile la temperatura camerei înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(din Cutie)(din Cutie)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Legume Crude Pentru înmuiat (țelină, Ardei Verde, Morcovi Etc.)Legume Crude Pentru înmuiat (țelină, Ardei Verde, Morcovi Etc.)
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
Cum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe CutieCum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
1
Se amestecă ciocolata, 2/3 cană smântână și lichior într-o cratiță medie grea la foc mic până când ciocolata se topește și sosul este neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
(din Cutie)(din Cutie)
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană De Smântână Groasă, ReceSmântână Groasă, Plus 1/3 Cană De Smântână Groasă, Rece
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
2
Aranjați 1 tort pe fiecare farfurie.
3
Stropiți cu sos. Pipă sau lingură frișcă alături, dacă doriți, și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, OpționalCoajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista