Prăjituri individuale Tres Leches cu coniac și ciocolată neagră
Prăjituri individuale Tres Leches cu coniac și ciocolată neagră este un vegetarian desert. Această rețetă servește 8 și costă 1,94 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 47G de grăsime, și un total de 844 calorii. Dacă aveți la îndemână frișcă, ciocolată, zahăr pudră și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Tres Leches de Ron con Chocolate (Chocolate Rum Tres Leches Cake), Pina Colada Tres Leches Torturi, și Tres Leches de Coco (tort de cocos Tres Leches).
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.ungeți tigaia de 13x9 inci cu spray de scurtare sau gătit; linia de jos a tigaiei cu hârtie pergament de gătit.
Într-un castron mare, bateți ouăle și zahărul granulat cu mixerul electric la viteză medie-mare cel puțin 10 minute sau până când amestecul este pufos și galben pal și se triplează în volum. Cu spatula, încorporați ușor, dar rapid făina, în 3 până la 4 adaosuri, în amestecul de ouă.
Se toarnă aluatul în tigaie.
Coaceți aproximativ 30 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Poke întregul tort cu furculita; se răcește în tigaie pe raft de răcire. Cu tăietor rotund de 2 inci, tăiați tortul în runde; resturi de rezervă.
Într-un castron mediu, amestecați ingredientele de umplere cu biciul până se omogenizează bine.
Pentru a asambla, Așezați 1 tort rotund în fundul fiecărui borcan de zidărie. Completați fiecare cu 1/4 cană de umplutură și aproximativ 1 lingură de ciocolată tocată. Repetați straturile o dată. Acoperiți borcanele cu capace. Refrigerați cel puțin 3 ore, dar nu mai mult de 24 de ore.
Într-un castron mediu răcit, bateți 1 3/4 căni frișcă, zahărul pudră și vanilia cu mixer electric la viteză mare până se formează vârfuri rigide. Completați fiecare tort cu frișcă și 1 cireș.