Prăjituri individuale de ghimbir cu sos lipicios de caise
O porție conține 590 calorii, 6g de proteine, și 23g de grăsime. Pentru $1.3 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 9. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână pudră de espresso instant, ouă, apă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Prăjituri individuale de lavă de ciocolată cu sos de Caramel, Prăjituri De Cartofi Dulci Pentru Bebeluși Cu Sos Lipicios De Caramel-Pecan, și Prăjituri cu budincă de lămâie cu sos de caise pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați caisele și ghimbirul într-un castron mic.
Se toarnă suficientă apă clocotită doar pentru a acoperi; lasa sa se inmoaie 10 minute.
Se scurge; se usucă cu prosoape de hârtie.
Combinați zahărul, 3 linguri de apă și siropul de porumb într-o tigaie medie grea. Se amestecă la foc mic până se dizolvă zahărul. Creșteți căldura; se fierbe până când siropul are o culoare chihlimbar profundă, perindând părțile laterale cu o perie de patiserie umedă și o tigaie învârtită ocazional, aproximativ 10 minute.
Se amestecă untul, caisele și ghimbirul.
Adăugați smântână și vanilie. Se amestecă la foc mic până când bucățile de caramel se dizolvă și sosul este neted. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperi; rece. Reîncălziți la foc mic înainte de servire.)
Preîncălziți cuptorul la 350 de forme F. Spray 9 mini-Bundt cu spray antiaderent; Generos unt aceleași forme. Cerneti faina, ghimbirul macinat, bicarbonatul de sodiu si condimentul intr-un bol mediu.
Combinați 1 cană de apă fierbinte și pudră de espresso într-un castron mic și amestecați pentru a se dizolva. Folosind mixerul electric, bateți zahărul brun și untul într-un castron mare până se omogenizează. Bateți în melasă, apoi ouă și ghimbir proaspăt. Bateți în amestecul de făină în 3 adaosuri alternativ cu amestecul espresso în 2 adaosuri. Împărțiți între 9 matrițe pregătite.
Se presară cu 2 lingurițe de zahăr.
Coaceți prăjiturile până când testerul introdus lângă centru iese curat, aproximativ 20 de minute. Prăjituri răcoroase în tigăi 10 minute; întoarceți-vă pe foaia de copt. (Se poate face cu 6 ore înainte; lăsați să stea la temperatura camerei. Reîncălziți în 350 cuptor f 8 minute.)
Serviți prăjiturile de ghimbir calde cu sos cald de caise.