Prăjituri grecești de Paște din Smyrna

Cookie-urile grecești de Paște din Smyrnan sunt un vegetarian rețetă cu 60 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 141 calorii. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest desert. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, coaja de portocală, laptele și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Paște. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 12%, care nu este atât de super. Rețete similare includ Prăjituri Grecești De Paște, Cobia cu noua supă de scoici Smyrna, și Pâine Grecească De Paște.
Instrucțiuni
Cerneti impreuna faina si praful de copt si dati deoparte. În castron mare, smântână împreună unt și zahăr.
Adăugați 4 gălbenușuri de ou pe rând, bătând bine după fiecare.
Lucrați cu mâinile până când aluatul este neted.
Adăugați coaja de portocală rasă. Aluatul trebuie să fie rigid, așa că adăugați făină suplimentară, dacă este necesar.
Rupeți porții mici de aluat și întindeți-le în benzi de dimensiunea creionului de aproximativ 11 inci lungime. Îndoiți fiecare bandă în treimi, lateral și apăsați ușor împreună la capete.
Așezați cookie-urile pe foaia de copt unsă.
Ungeți blaturile cu ou bătut.
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 18 până la 20 de minute.