Prăjituri Dulci De Porumb

Prăjituri Dulci De Porumb
Prăjiturile cu porumb dulce ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă servește 8 și costă 26 de cenți pe porție. O porție conține 208 calorii, 2G de proteine, și 14g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de făină de porumb, sare, smântână grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Prăjituri Dulci De Porumb, Prăjituri Tamale De Porumb Dulce, și Prăjituri de Crab cu gust de porumb dulce pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-un castron mediu, bateți untul cu un mixer electric până devine cremos. Bateți în masa harina și apă până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(amestec De Masa De Porumb)(amestec De Masa De Porumb)
UntUnt
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
3
Puneți porumbul într-un blender sau robot de bucătărie și tocați grosier la viteză mică. Se amestecă porumbul și făina de porumb în amestecul de unt. Într-un alt castron, amestecați împreună zahărul, smântâna, sarea și praful de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Făină De PorumbFăină De Porumb
UntUnt
CremăCremă
ZahărZahăr
PorumbPorumb
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
4
Combinați cele două amestecuri până se omogenizează bine.
5
Se toarnă aluatul într-o tigaie de 8x8 fără grăsime.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Acoperiți tigaia cu folie și puneți-o într-o tigaie de 9x13 inch umplută cu 3/4 inch înălțime cu apă fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
7
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 50 până la 60 de minute, până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
8
Scoateți tigaia mică din apă și lăsați să stea 10 minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista