Prăjituri de turtă dulce cu glazură regală
Cookie-urile de turtă dulce cu glazură regală ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 24. O porție conține 232 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de zahăr brun, făină, zahăr de cofetărie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 30 de minute. Cu o lingură scor de 14%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Prăjituri de turtă dulce cu glazură regală, Bărbați de turtă dulce perfecti cu glazură regală, și Biscuiți cu zahăr cu glazură regală.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, bateți făina cu bicarbonatul de sodiu, ghimbirul, scorțișoara, ienibaharul, cuișoarele și sarea. Într-un castron mare, folosind un mixer electric portabil, bateți untul cu scurtarea și zahărul brun la viteză medie până când este ușor și pufos, aproximativ 2 minute.
Adăugați melasa și oul în amestecul de unt și bateți până se omogenizează. La viteză mică, bateți ingredientele uscate până se combină. Răsturnați aluatul pe o foaie mare de folie de plastic și puneți-l într-un disc. Se da la frigider pana cand este foarte rece si ferm, cel putin 4 ore.
Preîncălziți cuptorul la 35
Poziționați rafturile în treimile superioare și inferioare ale cuptorului.
Tăiați aluatul în jumătate; lucrați cu o bucată pe rând și păstrați-o pe cealaltă la frigider. Pe o suprafață ușor făinată, întindeți aluatul gros de 3/8 inch. Freze de prăjituri de 3 inci pentru a descuraja aluatul să nu se lipească. Ștergeți cookie-urile cât mai aproape posibil și transferați-le pe foi de copt. Adunați resturile, bateți-le într-un disc și dați-le la frigider până când sunt ferme.
Coaceți fursecurile timp de aproximativ 16 minute sau până când marginile se rumenesc ușor; deplasați tigăile din față în spate și de sus în jos la jumătatea coacerii.
Lăsați fursecurile să se răcească pe foi timp de 10 minute, apoi transferați-le pe rafturi pentru a se răci. Repetați cu aluatul și resturile rămase.
Într-un castron mare, bateți zahărul cofetarilor cu albușurile până se umezesc.
Adăugați apa și bateți până se omogenizează. Decorați fursecurile răcite cu glazura, folosind o pungă de patiserie cu un vârf simplu mic sau folosind o spatulă offset.