Prăjituri de somon pe verdeață cu pansament de lămâie-ghimbir

Prăjiturile de somon pe verdeață cu pansament de lămâie-ghimbir ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 193 calorii. Pentru $ 3.02 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați pansament cu lămâie-ghimbir, salată bibb, muștar dijon și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 76%. Încercați Somon pe verdeață cu pansament de var-ghimbir, Prăjituri de Crab peste verdeață mixtă cu pansament de lămâie, și Prăjituri de somon cu verdeață pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele cinci ingrediente într-un castron mare.
Adăugați somonul, amestecând până se amestecă bine.
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă la foc mediu. Scoateți o lingură de amestec de somon în tigaie fierbinte, apăsând cu o spatulă pentru a forma chiftele. Saut în loturi timp de 3 minute pe fiecare parte. Puneți deoparte sau refrigerați până când sunteți gata de servit.
Combinați sparanghelul și 1/2 cană pansament cu lămâie-ghimbir într-un recipient. Marinați cel puțin 30 de minute. Grătar la foc mediu-mare (350 până la 40
Aranjați sparanghelul pe salată pe farfurii de servire. Se acoperă cu 2 prăjituri de somon.
Se servește cu pansamentul rămas.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Castelul Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay vin cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin]()
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
"Chardonnay-ul nostru Indian Wells oferă un caracter atrăgător de fructe tropicale tipic siturilor calde, cum ar fi panta Wahluke. Îmi plac aromele coapte de ananas și butterscotch ale acestui Chardonnay și textura bogată, cremoasă. Încercați-l cu scoici, scampi sau paste cu sosuri bogate."- Bob Bertheau