Prăjituri de somon marocan cu maioneză de usturoi

Prăjituri de somon marocan cu maioneză de usturoi
Prăjiturile de somon marocan cu maioneză de usturoi sunt un fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 5 și costă 2,94 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 465 calorii. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați cuscus, somon, boia de ardei și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 74%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Prăjituri De Somon Cu Maioneză Cu Lămâie, Prajituri De Cartofi Cu Somon Afumat Cu Crema De Usturoi, și Prăjituri de somon Cajun cu Aioli de lămâie-usturoi.

Instrucțiuni

1
Într-un vas mic din oțel inoxidabil sau sticlă, amestecați maioneza, usturoiul și boiaua. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MaionezăMaioneză
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Pregătiți cuscusul conform instrucțiunilor ambalajului folosind 2/3 cană de suc de portocale în locul apei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De PortocaleSuc De Portocale
CuscusCuscus
ApăApă
3
Într-un bol de amestecare, combinați cuscusul gătit, somonul roșu, spanacul scurs, gălbenușurile de ou, usturoiul, chimenul, piperul negru și sarea. Formați-vă în chiftele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuscus GătitCuscus Gătit
Piper NegruPiper Negru
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
SpanacSpanac
UsturoiUsturoi
SomonSomon
ChimenChimen
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
4
Într-o tigaie mare la foc mediu, încălziți uleiul de măsline și prăjiți prăjiturile până se rumenesc o dată, aproximativ 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Se servește cu maioneză de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AioliAioli

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Trentadue la Storia Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
Trentadue La Storia Chardonnay
Trentadue La Storia Chardonnay
Chardonnay 2014, Coasta Sonoma, este tipic pentru soiul cu arome de mere, piersici albe și citrice. Cu mai mult timp în sticlă arome nuanțate de nucșoară, pâine prăjită ușoară și vanilie vin să se joace împreună cu sugestia de ananas și lămâi coapte Meyer. Senzația gurii este clară și restrânsă, cu mineralitate clară și puritate a fructelor. Bogat, elegant și frumos echilibrat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții5
Scor De Sănătate36
Revista