Prăjiturile de somon marocan cu maioneză de usturoi sunt un fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 5 și costă 2,94 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 465 calorii. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați cuscus, somon, boia de ardei și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 74%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Prăjituri De Somon Cu Maioneză Cu Lămâie, Prajituri De Cartofi Cu Somon Afumat Cu Crema De Usturoi, și Prăjituri de somon Cajun cu Aioli de lămâie-usturoi.
Instrucțiuni
1
Într-un vas mic din oțel inoxidabil sau sticlă, amestecați maioneza, usturoiul și boiaua. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneză
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Pregătiți cuscusul conform instrucțiunilor ambalajului folosind 2/3 cană de suc de portocale în locul apei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Portocale
Cuscus
Apă
3
Într-un bol de amestecare, combinați cuscusul gătit, somonul roșu, spanacul scurs, gălbenușurile de ou, usturoiul, chimenul, piperul negru și sarea. Formați-vă în chiftele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuscus Gătit
Piper Negru
Gălbenuș De Ou
Spanac
Usturoi
Somon
Chimen
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De Amestecare
4
Într-o tigaie mare la foc mediu, încălziți uleiul de măsline și prăjiți prăjiturile până se rumenesc o dată, aproximativ 8 până la 10 minute.
Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Trentadue la Storia Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.