Prăjituri De Somon Mai Sănătoase Cu Sos De Mărar De Tei

Prăjituri De Somon Mai Sănătoase Cu Sos De Mărar De Tei
Prăjiturile de somon mai sănătoase cu sos de mărar de var ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.33 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 127 calorii, 17g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 8. Această rețetă de la Food.com are 1 fani. Un amestec de suc de lămâie, pătrunjel, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 18 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este destul de bun. Încercați Prăjituri de somon cu sos de mărar, Prăjituri Cu Mărar De Somon, și Prăjituri Cu Somon De Mărar Și Caper pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Lapis Luna Chardonnay cu un rating de 4, 7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Lapis Luna Chardonnay
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.
DificultateExpert
Gata În1 h, 18 m.
Porții8
Scor De Sănătate10
Revista