Prăjituri de somon cu sos de iaurt cu lămâie

Prăjiturile cu somon cu sos de iaurt cu lămâie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $3.1 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 364 calorii, 27G de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, arpagic, ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma oul, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Prăjituri de somon cu sos de iaurt cu lămâie-Caper, Prăjituri crocante de somon cu sos de iaurt grecesc, și Prăjituri de cod de cartofi cu sos de scufundare cu iaurt de lămâie.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună somon, pita, maioneză, ou, coriandru, cayenne, 1 lingură de arpagic, 1 linguriță de coajă și 1/2 linguriță de sare. Se condimentează cu piper negru și se formează în 4 prăjituri (4 inci în diametru).
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă de 12 inci, la foc mediu-mare, până când strălucește. Gatiti prajiturile cu somon, intoarcandu-le o data, pana devin aurii si tocmai fierte, 6 pana la 7 minute in total.
Se amestecă iaurtul, sucul de lămâie, 1/4 linguriță de sare, lingura rămasă de arpagic și restul de 1/2 linguriță de coajă.
Serviți prăjituri de somon cu sos.
Se servește cu: salată de vinete marocane; roșii feliate stropite cu ulei de măsline fructat; sau salată de țelină și cartofi (se servește în locul sosului de iaurt)
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca retrospectiv vinuri Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Vinuri Retrospective Chardonnay]()
Vinuri Retrospective Chardonnay
Chardonnay-ul nostru 2018 provine din podgoriile din Carneros și Oak Knoll. Fermentat în oțel inoxidabil, apoi îmbătrânit trei luni pe drojdie în stejar francez neutru, vinul prezintă o mare aciditate, greutate și senzație de gură. Acest Chardonnay 100% prezintă aciditate rezervată în mod normal vinurilor inoxidabile. Acesta este un Chardonnay frumos echilibrat.