Prăjituri de somon cu sos cremos de ghimbir-Susan

Prăjiturile de somon cu sos cremos de ghimbir-susan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 365 calorii, 39G de proteine, și 16g de grăsime. Pentru $2.92 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de piper, ulei de măsline, maioneză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ghimbirul, puteți urma acest fel principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. Cu o lingură scor de 74%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Prăjituri De Somon Cu Sos Cremos, Prăjituri de ton în stil asiatic cu sos cremos de ghimbir, și Somon la cuptor cu sos cremos de nucă de cocos - ghimbir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scoateți crustele din pâine, rupeți-le în bucăți și procesați-le într-un robot de bucătărie până obțineți o firimitură fină de pâine. Într-un castron mare, desfaceți somonul cu o furculiță.
Adăugați oul și amestecați bine. Se toacă fin 4 dintre scallions și se adaugă în castron.
Adăugați castanele de apă, coriandru, piper și firimiturile de pâine și amestecați bine. Formați amestecul în 12 torturi.
Într-o tigaie mare antiaderentă, încălziți 1 1/2 lingurițe de ulei de măsline la foc mediu.
Adăugați 6 torturi și gătiți timp de 5 minute pe fiecare parte.
Transferați prăjiturile gătite pe o farfurie și acoperiți-le cu folie pentru a se încălzi.
Adăugați restul de 1 1/2 lingurițe de ulei de măsline în tigaie și gătiți restul prăjiturilor de somon, 5 minute pe fiecare parte.
Tăiați restul de 1 scallion.
Serviți prăjiturile de somon cu sosul și garnisiți cu scallion.
Dacă folosiți iaurt obișnuit, puneți iaurtul într-o strecurătoare căptușită cu un prosop de hârtie.
Puneți strecurătoarea peste un castron și puneți-o la frigider pentru a se scurge și îngroșa timp de 30 de minute.
Puneți iaurtul scurs sau iaurtul în stil grecesc într-un castron mic.
Adăugați maioneză, ghimbir, ulei de susan și sos de soia.
Bateți până se omogenizează.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Vinurile retrospective Chardonnay cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Vinuri Retrospective Chardonnay]()
Vinuri Retrospective Chardonnay
Chardonnay-ul nostru 2018 provine din podgoriile din Carneros și Oak Knoll. Fermentat în oțel inoxidabil, apoi îmbătrânit trei luni pe drojdie în stejar francez neutru, vinul prezintă o mare aciditate, greutate și senzație de gură. Acest Chardonnay 100% prezintă aciditate rezervată în mod normal vinurilor inoxidabile. Acesta este un Chardonnay frumos echilibrat.