Creole Catfish Cakes este un pescatarian rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 26g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 401 calorii. Pentru $2.14 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați fileuri de somn, Unt, Ardei gras și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este bun. Încercați Catfish Creole, Sandvișuri Cu Somn Creol, și Sandvișuri De Somn Cu Maioneză Creolă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați fileurile pe un suport ușor uns într-o tigaie pentru pui.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru Pui
2
Se fierbe la 5 inci de căldură (cu ușa cuptorului electric parțial deschisă) 10 până la 15 minute sau până când peștele se fulgi ușor cu o furculiță. Fileuri de fulgi într-un castron mare; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Cuptor
3
Topiți untul într-o cratiță grea la foc mic; adăugați făină, amestecând până se omogenizează. Gatiti, batand constant, 1 minut; adăugați treptat lapte și gătiți la foc mediu, batând constant, 8 minute sau până când amestecul este îngroșat și clocotit.Se amestecă sare, piper și muștar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muștar
Unt
Piper
Făină Pentru Toate Scopurile
Lapte
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Tigaie Cu Sos
4
Se toarnă peste pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
5
Se amestecă 1/2 cană pesmet și următoarele 3 ingrediente; acoperiți și răciți cel puțin 1 oră. Formați amestecul cu 1/4 cană în chiftele și acoperiți cu restul de 1 1/2 cană pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet
6
Topiți 1 lingură de unt cu 1 lingură de ulei într-o tigaie mare antiaderentă; prăjiți chiftelele în loturi 3 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc ușor, adăugând ulei și unt după cum este necesar.
Somnul funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.