Prăjituri de scoici cu maioneză de coriandru-Lime și cartofi noi
Scallop prăjituri cu coriandru-Lime maioneza si cartofi noi este un fără lactate și vegetarian rețetă cu 4 porții. Pentru $1.47 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 145 calorii, 2G de proteine, și 12g de grăsime. Este adus la tine de Epicurious. 3 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper măcinat, arpagic, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 73%. Rețete similare includ Prăjituri de Crab și tăiței cu maioneză de coriandru-Lime, Ceviche de scoici pe prăjituri de Paste negre cu salsa de coriandru, și Scallop Burger Sliders cu o maioneză Cilantro-Lime.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie antiaderentă medie la foc mediu.
Se adauga ceapa si saut-ul pana se inmoaie, aproximativ 8 minute. Mișto.
Așezați scoici în procesor. Folosind viraje pornite / oprite, tocați grosolan scoici.
Transferați scoicile într-un castron mare. Se amestecă ceapa, arpagicul tocat, pătrunjelul, făina, ghimbirul, sucul de lămâie, oul, sarea, coaja de tei și piperul. Formați amestecul de scoici în opt torturi groase de 1/2 inch, fiecare cu diametrul de aproximativ 3 până la 3 1/2 inci.
Așezați prăjiturile de scoici pe foaia de copt. Acoperiți și răciți 1 oră. (Poate fi pregătit cu 6 ore înainte. Păstrați la rece.)
Preîncălziți cuptorul la 450 F.
Încălziți uleiul de arahide într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Lucrând în loturi, adăugați prăjituri de scoici în tigaie și gătiți până se rumenesc, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Transferați prăjiturile pe foaia de copt.
Se introduce la cuptor și se coace până se fierbe, aproximativ 7 minute.
Așezați 2 prăjituri de scoici pe fiecare dintre cele 4 farfurii. Se acoperă cu maioneză de Cilantro-Lime.
Așezați cartofi noi cu unt cu arpagic alături.
Garnisiți prăjiturile de scoici cu arpagic întreg și crenguțe de coriandru.