Prăjituri De Păstârnac
Prăjiturile de păstârnac ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă vegetariană servește 6 și costă 43 de cenți pe porție. O porție conține 303 calorii, 5g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână praf de copt, ulei vegetal, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 54%. Încercați Blinele De Morcov Și Păstârnac Cu Feta Marinată, Supă De Morcov-Păstârnac Cu Chipsuri De Păstârnac, și Supă de morcov-păstârnac cu chipsuri de păstârnac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înmuiați păstârnacul în apă rece 30 de minute.
Se scurge; se taie în benzi de 3 inci.
Combinați păstârnacul, sucul de lămâie și o cantitate mică de apă sărată clocotită într-o cratiță medie. Acoperiți și gătiți 10 minute sau până când păstârnacul este fraged.
Combinați făina, zahărul, praful de copt și sarea; se amestecă bine.
Adăugați lapte și ou; bate până se omogenizează.
Înmuiați fâșiile de păstârnac în aluat; se prăjește în ulei fierbinte adânc (37
până la aur, întorcându-se o dată.
Scurgeți bine pe prosoape de hârtie.
Serviți prăjituri de păstârnac cu sos de muștar.