Prăjituri de porumb și păstârnac
O porție conține 147 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime. Dacă 39 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., prăjiturile de porumb și păstârnac ar putea fi un minunat vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 6. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați lapte, porumb cu miez întreg, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Supa de porumb dulce și păstârnac Organic Panificio Cafe, Salată De Porumb La Grătar Cu Vinaigretă De Var Pe Prăjituri De Porumb, și Supă de morcov-păstârnac cu chipsuri de păstârnac.
Instrucțiuni
Gatiti pastarnacul in apa clocotita 12 minute sau pana cand este foarte fraged; scurgere. Se răcește la temperatura camerei.
Puneți porumbul într-un robot de bucătărie; pulsează de 3 până la 4 ori sau până se toacă. Lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Adăugați păstârnac, făină și următoarele 4 ingrediente (făină prin ouă). Pulsează de 3 până la 4 ori sau până se combină. Se amestecă arpagicul.
Încălziți 1 linguriță de unt într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Aruncați aluatul îngrămădind linguri pentru a forma 6 prăjituri. Gatiti 2 minute pe fiecare parte sau pana se rumenesc. Repetați procedura cu untul rămas și aluatul.