Prăjituri de pește final

Prăjituri de pește final
Rețeta ultimate Fish cakes poate fi făcută în aproximativ 55 de minute. Această rețetă servește 4 și costă 3,01 USD pe porție. O porție conține 492 calorii, 24g de proteine, și 37g de grăsime. 465 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Funcționează bine ca fel principal. Un amestec de muștar dijon, pene de lămâie și năsturel, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Prăjiturile de pește și bilele de pește ale lui Naomi Duguid, Ultimate Crab Prăjituri, și Cele Mai Bune Prăjituri De Crab.

Instrucțiuni

1
Se amestecă împreună 125 ml maioneză, 1 lingură rotunjită capere tocate aproximativ, 1 linguriță rotunjită hrean cremă, 1 linguriță rotunjită muștar Dijon, 1 eșalotă tocată foarte fină și 1 linguriță pătrunjel cu frunze plate tocate mărunt. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel Cu Frunze PlatePătrunjel Cu Frunze Plate
Pulpă De Miel, Cu OsPulpă De Miel, Cu Os
1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier
2
Așezați 450g de cod islandez sau file de eglefin și 2 frunze de dafin într-o tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
EglefinEglefin
Jumatate De Marime 41 Prefierte Si CrevetiJumatate De Marime 41 Prefierte Si Creveti
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Se toarnă peste 150 ml lapte și 150 ml apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
4
Acoperiți, aduceți la fierbere, apoi coborâți focul și fierbeți timp de 4 minute. Scoateți focul și lăsați să stea, acoperit, timp de 10 minute pentru a termina ușor de gătit peștele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
5
Între timp, curățați și tocați 350g cartofi Maris Piper în bucăți de dimensiuni uniforme.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maris PiperMaris Piper
6
Puneți-le într-o cratiță și acoperiți-le cu apă clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
7
Se adaugă un vârf de sare, se aduce înapoi la fierbere și se fierbe timp de 10 minute sau până se înmoaie, dar nu se rupe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
8
Ridicați peștele din lapte cu o lingură pliată și puneți-l pe o farfurie să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
9
Scurgeți cartofii într-o strecurătoare și lăsați un minut sau două.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
10
Răsturnați cartofii înapoi în tigaia fierbinte la cel mai mic foc pe care îl puteți și lăsați-i să se usuce timp de 1 min, zdrobindu-i cu o furculiță și amestecând astfel încât să nu se lipească. Ar trebui să aveți o piure pufoasă ușoară și uscată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
11
Scoateți focul și bateți în 1 lingură rotunjită de sos, apoi linguriță coajă de lămâie, 1 lingură pătrunjel tocat cu frunze plate și 1 lingură arpagic tăiat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel Cu Frunze PlatePătrunjel Cu Frunze Plate
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
12
Condimentează bine cu sare și piper. Cartoful ar trebui să aibă o aromă bună, așa că gustați și ajustați după cum doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
13
Scurgeți lichidul din pește, macinați puțin piper peste el, apoi fulgi-l în bucăți mari în tigaia cu cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
14
Folosind mâinile, ridicați ușor peștele și cartofii împreună, astfel încât să se amestece. Veți avea nevoie doar de câteva ture, altfel peștele se va despărți prea mult. Puneți într-o parte și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
15
Bateți 1 ou pe o farfurie mare și făinați ușor o scândură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
16
Întindeți 85g pesmet alb proaspăt pe o foaie de copt. Împărțiți amestecul de tort de pește în patru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
17
Pe tabla făinată și cu mâinile făinoase, modelați cu grijă în patru prăjituri, de aproximativ 2,5 cm grosime. Unul câte unul, așezați fiecare prăjitură în ou și periați deasupra și părțile laterale, astfel încât să fie complet acoperită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
18
Așezați prăjiturile pe firimituri, bătând firimiturile pe părțile laterale și pe vârfuri, astfel încât să fie ușor acoperite.
19
Transferați pe o farfurie, acoperiți și răciți timp de 30 de minute (sau până la o zi înainte).
20
Încălziți 3-4 linguri de ulei vegetal sau de floarea soarelui într-o tigaie mare. Pentru a testa când este gata, aruncați o bucată de pesmet uscat - dacă sfârâie și devine rapid maro auriu, este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Ulei De Floarea SoareluiUlei De Floarea Soarelui
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
21
Prăjiți prăjiturile de pește la foc mediu timp de aproximativ 5 minute pe fiecare parte sau până când sunt crocante și aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
22
Se servește cu restul de sos (se strecoară puțină lămâie după gust), pene de lămâie pentru stoarcere și năsturel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Esperto Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.
Esperto Pinot Grigio
Esperto Pinot Grigio
Culoare strălucitoare de paie cu reflexe de aur. Crisp și curat, cu nas delicat de floare de portocal și trandafir sălbatic cu caise, piersic alb și coajă de portocală. Crisp, uscat și bine structurat cu măr auriu și citrice.Minunat versatil. Excelent ca aperitiv și complementul perfect pentru aperitive ușoare, salate, pui la grătar și fructe de mare proaspete. Bucurați-vă bine răcit.
DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții4
Scor De Sănătate18
Revista