Prăjituri de pește cu salată de varză și sos de hrean-mărar

Prăjituri de pește cu salată de varză și sos de hrean-mărar
Prăjiturile de pește cu salată de varză și sos de hrean-mărar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate și pescatariană servește 4 și costă $3.02 pe portie. O porție conține 430 calorii, 16g de proteine, și 31g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de maioneză, ulei de măsline, lămâi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma oul, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Este adus la tine de Epicurious. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Cu o lingură scor de 55%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Prăjituri de pește cu ierburi cu sos de hrean verde, Prăjituri De Pește Cu Lămâie-Hrean, și Prăjituri noi de pește de cartofi zdrobite cu maioneză de hrean.

Instrucțiuni

1
Radeți suficientă coajă de lămâie pentru a măsura2 1/2 lingurițe. Înjumătățiți lămâile; stoarcesuficient suc pentru a măsura 1/4 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
LămâieLămâie
SucSuc
2
Se amestecă coaja, 2 linguri de suc, maioneză, 1/4 cană de ceapă verde, gust, hrean și 2 linguri de mărar în castron; pune sosul deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HreanHrean
MaionezăMaioneză
SosSos
SucSuc
CeapăCeapă
MărarMărar
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se macină pâinea până la firimituri fine în procesor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
4
Așezați 1 cană de pesmet într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Așezați pesmetul rămas în 13x9-inchvas de copt. Folosind viraje pornite / oprite, foartese toacă mărunt peștele în procesor (nu se formeazăpastă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
PeștePește
6
Adăugați pește în pesmet în castron; amestecați ușor în ou, 1 lingură de sos și1/4 cană de ceapă verde. Formați amestecul de pește în patru prăjituri rotunde de 31/2 inch; acoperiți gros cu pesmet în vasul de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
Ceapa VerdeCeapa Verde
SosSos
PeștePește
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
BolBol
7
Amestec Toss salată de varză, 3 linguri sos,2 linguri suc de lamaie, si 1 linguramărar în castron. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Tăiței Cu Gătire Rapidă și Amestec De Sos De Smântână și ArpagicTăiței Cu Gătire Rapidă și Amestec De Sos De Smântână și Arpagic
Suc De LămâieSuc De Lămâie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Se adauga prajituri de peste; saut pana cand a fost gatit, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
10
Serviți prăjituri de pește cu slaw și sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
PeștePește
11
Bon App Ampercoltit

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Santa Margherita Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Santa Margherita Pinot Grigio
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Revista