Prăjituri de pește cu salată de varză și sos de hrean-mărar

Prăjiturile de pește cu salată de varză și sos de hrean-mărar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate și pescatariană servește 4 și costă $3.02 pe portie. O porție conține 430 calorii, 16g de proteine, și 31g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de maioneză, ulei de măsline, lămâi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma oul, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Este adus la tine de Epicurious. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Cu o lingură scor de 55%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Prăjituri de pește cu ierburi cu sos de hrean verde, Prăjituri De Pește Cu Lămâie-Hrean, și Prăjituri noi de pește de cartofi zdrobite cu maioneză de hrean.
Instrucțiuni
Radeți suficientă coajă de lămâie pentru a măsura2 1/2 lingurițe. Înjumătățiți lămâile; stoarcesuficient suc pentru a măsura 1/4 cană.
Se amestecă coaja, 2 linguri de suc, maioneză, 1/4 cană de ceapă verde, gust, hrean și 2 linguri de mărar în castron; pune sosul deoparte.
Se macină pâinea până la firimituri fine în procesor.
Așezați 1 cană de pesmet într-un castron mediu.
Așezați pesmetul rămas în 13x9-inchvas de copt. Folosind viraje pornite / oprite, foartese toacă mărunt peștele în procesor (nu se formeazăpastă).
Adăugați pește în pesmet în castron; amestecați ușor în ou, 1 lingură de sos și1/4 cană de ceapă verde. Formați amestecul de pește în patru prăjituri rotunde de 31/2 inch; acoperiți gros cu pesmet în vasul de copt.
Amestec Toss salată de varză, 3 linguri sos,2 linguri suc de lamaie, si 1 linguramărar în castron. Se condimentează cu sare și piper.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Se adauga prajituri de peste; saut pana cand a fost gatit, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Serviți prăjituri de pește cu slaw și sos.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Santa Margherita Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Santa Margherita Pinot Grigio]()
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.