Prăjituri de pește cu ierburi cu sos de hrean verde

Prăjituri de pește cu ierburi cu sos de hrean verde
Prăjituri de pește cu ierburi cu sos de hrean verde este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 18 porții. O porție conține 49 calorii, 8g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, coriandru, file de bas cu dungi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 51%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Prăjituri De Pește Cu Sos De Ierburi (Germană), Prăjituri de pește din New England cu sos tartar cu ierburi, și Prăjituri De Pește Cu Lămâie-Hrean pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tapetați foaia de copt cu ramă cu folie de plastic. Folosind / pe off se transformă, fin cotlet 1/2 de pește în procesor (Nu piure pentru a lipi); transfer la castron. Repetați cu peștele rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De PlasticFolie De Plastic
BolBol
2
Se amestecă în ceapă, pătrunjel, coriandru, 3 1/2 linguri ulei, sare și piper. Folosind mâinile umede și generos 1/4 cană pentru fiecare, formați amestecul în prăjituri de 3x2x1/2 inci. Aranjați pe foaia de copt pregătită. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
PătrunjelPătrunjel
PiperPiper
CeapăCeapă
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
Încălziți 1 lingură de ulei în tigaie mare la foc mediu. Lucrând în loturi, saut prăjituri până la opac în centru, adăugând mai mult ulei în tigaie cu linguri, după cum este necesar, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Transferați pe platou.
5
Se servește cald sau la temperatura camerei cu sos de hrean.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De HreanSos De Hrean

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Încadrat de o aciditate ușoară de lămâie și mineralitate vibrantă, thispinot gris a fost realizat în stilul tradițional uscat din nord Italy.It este surprinzător de corpolent,cu arome concentrate de piersici, ghimbir și fructe tropicale, cu un indiciu de caracter de rășină de pin. Un vin grozav pe cont propriu, Tangent Pinot Gris se asortează bine cu o gamă largă de alimente, inclusiv fructe de mare, paste cu sosuri ușoare, chiarcârnați la grătar.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții18
Scor De Sănătate12
Revista