Prăjituri de pește afumate cu salată de legume rădăcinoase
Prăjituri de pește afumat cu rădăcină-legume Slaw ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. O porție conține 287 calorii, 17g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru $1.72 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de piper, arpagic, pesmet și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma uleiul de canolan, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri Cireșe-Caise ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Cu o lingură scor de 53%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Legume Rădăcinoase De Iarnă, Suc de fructe și legume rădăcinoase, și Old Bay-bețișoare de pește condimentate cu rădăcină cremoasă de țelină și salată de morcovi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mediu, combinați rădăcina de țelină, morcovul și păstârnacul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Telina
Ulei De Măsline, Pentru Prăjire
Grăsime De Porc înapoi
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
2
Adăugați oțetul și pătrunjelul, condimentați cu sare și piper și aruncați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
3
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
4
Prăjiți cartofii aproximativ 35 de minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, Fierți
5
Lăsați să se răcească ușor, apoi curățați cartofii și treceți-i printr-o sită sau o sită grosieră. Într-un castron, combinați cartofii, peștele afumat, ouăle, untul, arpagicul, pătrunjelul, sarea și piperul. Formați amestecul în 16 torturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Pește Afumat
Cartofi Feliați, Curățați, Fierți
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Căpșuni La Picior
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
2/3 Cană Zahăr (4 1/4 Uncii)
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Vinegretă De Verjuic
6
Reduceți temperatura cuptorului la 30
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
7
Întindeți firimiturile de pâine pe o farfurie. Dragați prăjiturile de pește în firimiturile de pâine și atingeți orice exces.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Bomboane De Caracatiță Brite
8
Într-o tigaie mare, încălziți 1/4 inch de ulei de canola până aproape de fumat. Prăjiți prăjiturile de pește în loturi la foc moderat până se rumenesc și crocante, aproximativ 3 minute. Întoarceți prăjiturile de pește, reduceți focul la moderat și gătiți până se rumenesc pe fund, cu aproximativ 2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Transferați pe o farfurie și păstrați cald la cuptor în timp ce prăjiți restul prăjiturilor.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
10
Puneți sosul de muștar de ceapă pe 8 farfurii. Puneți 2 prăjituri de pește în sos pe fiecare farfurie, lingurați salata de legume rădăcină deasupra și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Mark West Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.