Prăjituri de orez-linte aburite cu sos de mazăre de nucă de cocos-porumbel
Prăjiturile de orez-linte aburite cu un sos de mazăre de nucă de cocos-porumbel este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 1 porție. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 163 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați apă, orez, sare eno și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Acesta este adus la tine de cookstr.com. cu o lingură scor de 86%, acest fel de mâncare este remarcabil. Rețete similare includ Orez asiatic de nucă de cocos cu legume aburite în sos de soia-Lime-ghimbir, Pui crocant cu sos Annatto, orez și mazăre porumbel, și Prăjituri de orez cu scorțișoară aburită.
Instrucțiuni
Așezați lintea într-un castron de dimensiuni medii. Umpleți vasul pe jumătate cu apă și clătiți lintea frecându-le între vârful degetelor. Apa va deveni tulbure.
Scurgeți această apă. Repetați de trei sau patru ori, până când apa rămâne relativ limpede; scurgere. Acum umpleți vasul pe jumătate cu apă caldă și lăsați-l să stea la temperatura camerei, acoperit, până când lintea s-a înmuiat, cel puțin 30 de minute (le puteți lăsa să se înmoaie mai mult, dar nu mai mult de 4 ore).
Se toarnă apă de cană într-un borcan de blender, se adaugă lintea și piureul, răzuind interiorul borcanului după cum este necesar, până când amestecul este neted și asemănător pastei.
Transferați aluatul gros în același bol de dimensiuni medii.
Se toarnă aproximativ 1 cană de apă în borcanul blenderului și se rulează blenderul pentru a spăla resturile de aluat; adăugați acest lucru în aluatul din castron. Se amestecă încă 1 cană de apă în aluat și se adaugă orezul, iaurtul și sarea.
Bateți bine pentru a crea un amestec omogen, dacă este nisipos. Se amestecă Eno, care va aera instantaneu aluatul, făcându-l să buleze și să pară fermentat.
Dacă nu aveți o tigaie idli, va trebui să creați una: setați o formă standard de brioșă (cu cupe de 2 până la 3 inci lățime și 1 până la 1 inci adâncime) într-o tigaie mai mare ignifugă. Pulverizați ușor cupele de briose cu spray de gătit. Umpleți cupele pline cu trei sferturi cu aluatul idli.
Se toarnă apă clocotită în tigaia de copt, astfel încât să ajungă la jumătatea părților laterale ale formei de briose. Acoperiți bine întreaga tigaie cu folie de aluminiu și puneți-o pe un arzător la foc mediu. Aburiți timp de 20 până la 25 de minute sau până când o scobitoare sau un cuțit blocat într-un idli se curăță.
Scoateți forma de brioșă din Baia de apă fierbinte și lăsați-o să se răcească cel puțin 5 minute. Apoi glisați idlisul afară, dându-le un ghiont cu un cuțit de unt. Repetați cu aluatul rămas.
Dacă dețineți o tigaie idli, pulverizați discurile concave individuale cu spray de gătit și umpleți-le cu trei sferturi pline cu aluat. Stivați-le (de obicei există 4 plăci cu 4 discuri în formă concavă pe fiecare placă) în jurul suportului idli, așezând tijele metalice mici între plăci pentru a le separa; setați dispozitivul într-un vas mare umplut cu apă fierbinte la o adâncime de aproximativ inch. Acoperiți și aburiți la foc mediu-mare până când o scobitoare sau un cuțit blocat într-un idli iese curat, 20 până la 25 de minute.
Scoateți suportul idli din vas și lăsați-l să se răcească cel puțin 5 minute. Apoi glisați idlisul afară, dându-le un ghiont cu un cuțit de unt. Repetați cu aluatul rămas.
Serviți idlis - ul în boluri individuale de servire, cu tocană de mazăre porumbel așezată deasupra.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;