Prăjituri de orez-linte aburite cu sos de mazăre de nucă de cocos-porumbel

Prăjituri de orez-linte aburite cu sos de mazăre de nucă de cocos-porumbel
Prăjiturile de orez-linte aburite cu un sos de mazăre de nucă de cocos-porumbel este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 1 porție. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 163 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați apă, orez, sare eno și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Acesta este adus la tine de cookstr.com. cu o lingură scor de 86%, acest fel de mâncare este remarcabil. Rețete similare includ Orez asiatic de nucă de cocos cu legume aburite în sos de soia-Lime-ghimbir, Pui crocant cu sos Annatto, orez și mazăre porumbel, și Prăjituri de orez cu scorțișoară aburită.

Instrucțiuni

1
Așezați lintea într-un castron de dimensiuni medii. Umpleți vasul pe jumătate cu apă și clătiți lintea frecându-le între vârful degetelor. Apa va deveni tulbure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Scurgeți această apă. Repetați de trei sau patru ori, până când apa rămâne relativ limpede; scurgere. Acum umpleți vasul pe jumătate cu apă caldă și lăsați-l să stea la temperatura camerei, acoperit, până când lintea s-a înmuiat, cel puțin 30 de minute (le puteți lăsa să se înmoaie mai mult, dar nu mai mult de 4 ore).
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Scurgeți lintea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
4
Se toarnă apă de cană într-un borcan de blender, se adaugă lintea și piureul, răzuind interiorul borcanului după cum este necesar, până când amestecul este neted și asemănător pastei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Transferați aluatul gros în același bol de dimensiuni medii.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
6
Se toarnă aproximativ 1 cană de apă în borcanul blenderului și se rulează blenderul pentru a spăla resturile de aluat; adăugați acest lucru în aluatul din castron. Se amestecă încă 1 cană de apă în aluat și se adaugă orezul, iaurtul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
7
Bateți bine pentru a crea un amestec omogen, dacă este nisipos. Se amestecă Eno, care va aera instantaneu aluatul, făcându-l să buleze și să pară fermentat.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
8
Dacă nu aveți o tigaie idli, va trebui să creați una: setați o formă standard de brioșă (cu cupe de 2 până la 3 inci lățime și 1 până la 1 inci adâncime) într-o tigaie mai mare ignifugă. Pulverizați ușor cupele de briose cu spray de gătit. Umpleți cupele pline cu trei sferturi cu aluatul idli.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Gătit MămăligăGătit Mămăligă
9
Se toarnă apă clocotită în tigaia de copt, astfel încât să ajungă la jumătatea părților laterale ale formei de briose. Acoperiți bine întreaga tigaie cu folie de aluminiu și puneți-o pe un arzător la foc mediu. Aburiți timp de 20 până la 25 de minute sau până când o scobitoare sau un cuțit blocat într-un idli se curăță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Gătit MămăligăGătit Mămăligă
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
10
Scoateți forma de brioșă din Baia de apă fierbinte și lăsați-o să se răcească cel puțin 5 minute. Apoi glisați idlisul afară, dându-le un ghiont cu un cuțit de unt. Repetați cu aluatul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Ciocolată Acoperită Cu Bomboane Albastre Sau Boabe De Jeleu AlbastreCiocolată Acoperită Cu Bomboane Albastre Sau Boabe De Jeleu Albastre
Gătit MămăligăGătit Mămăligă
11
Dacă dețineți o tigaie idli, pulverizați discurile concave individuale cu spray de gătit și umpleți-le cu trei sferturi pline cu aluat. Stivați-le (de obicei există 4 plăci cu 4 discuri în formă concavă pe fiecare placă) în jurul suportului idli, așezând tijele metalice mici între plăci pentru a le separa; setați dispozitivul într-un vas mare umplut cu apă fierbinte la o adâncime de aproximativ inch. Acoperiți și aburiți la foc mediu-mare până când o scobitoare sau un cuțit blocat într-un idli iese curat, 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
12
Scoateți suportul idli din vas și lăsați-l să se răcească cel puțin 5 minute. Apoi glisați idlisul afară, dându-le un ghiont cu un cuțit de unt. Repetați cu aluatul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Ciocolată Acoperită Cu Bomboane Albastre Sau Boabe De Jeleu AlbastreCiocolată Acoperită Cu Bomboane Albastre Sau Boabe De Jeleu Albastre
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
13
Serviți idlis - ul în boluri individuale de servire, cu tocană de mazăre porumbel așezată deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
14
articol var
15
Type_27_data = {};
16
articol
17
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții1
Scor De Sănătate50
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista