Prăjituri de orez brun și porumb

Prăjituri de orez brun și porumb
Orez brun și prăjituri de porumb este un vegetarian rețetă cu 6 porții. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 262 calorii, 9g de proteine, și 4G de grăsime. Dacă aveți la îndemână praf de copt, nucșoară măcinată, porumb de sâmbure și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează cel mai bine ca garnitură și se face aproximativ 30 minute. 53 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 69%. Rețete similare includ Prajituri cu orez salbatic si orez brun cu carpa vegetala prajita 4, Prăjituri cu fasole neagră și orez brun, și Prăjituri de conopidă cu orez brun și Cheddar.

Instrucțiuni

1
Combinați porumbul, orezul, laptele, ouăle și arpagicul într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArpagicArpagic
PorumbPorumb
OuăOuă
LapteLapte
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Amestecați făina, praful de copt, nucșoara, sarea și piperul negru împreună într-un castron separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Piper NegruPiper Negru
NucșoarăNucșoară
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se amestecă amestecul de făină în amestecul de porumb până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
PorumbPorumb
4
Încălziți uleiul de măsline pe o plită sau o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Scoateți porții de 1/4 cană de amestec de porumb pe grătar încălzit. Gatiti pana se rumenesc, 3 pana la 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PorumbPorumb
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie

Echipamente

DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista