Prăjituri de migdale cu banane și sos cald de Caramel
Prăjiturile cu migdale cu banane și sos cald de Caramel ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 457 calorii, 7g de proteine, și 15g de grăsime. Pentru 92 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână făină, migdale albite, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Gogoși calde la Mode cu banane și sos de Caramel condimentat, Banane Calde De Caramel, și Lapte cald de migdale cu banane și miere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Așezați zece tigăi cu caneluri de 4 inci cu fundul detașabil pe o foaie de copt. Pulverizați tigăile cu spray de ulei vegetal.
Într-un castron mediu, combinați migdalele măcinate cu făina, untul, romul, vanilia și 2/3 cană de zahăr. Îndoiți bananele tocate.
Într-un castron mare, bateți albușurile cu sarea la viteză mare până se spumează. Se toarnă încet restul de 2/3 cană de zahăr și se bate până se formează vârfuri tari.
Folosind o spatulă de cauciuc, împăturiți albușurile bătute în aluatul de migdale, câte 1 cană odată.
Întindeți aluatul uniform în tigăile pregătite și coaceți timp de aproximativ 20 de minute, sau până devin aurii și ferme în centre. Între timp, feliați cele 4 banane rămase de 1/4 inch grosime pe diagonală.
Desfaceți prăjiturile. Puneți fiecare în centrul unei farfurii de desert și acoperiți cu bananele feliate.
Se toarnă deasupra sosul cald de Caramel și se servește.