Prăjituri de migdale cu banane și sos cald de Caramel

Prăjituri de migdale cu banane și sos cald de Caramel
Prăjiturile cu migdale cu banane și sos cald de Caramel ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 457 calorii, 7g de proteine, și 15g de grăsime. Pentru 92 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână făină, migdale albite, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Gogoși calde la Mode cu banane și sos de Caramel condimentat, Banane Calde De Caramel, și Lapte cald de migdale cu banane și miere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Așezați zece tigăi cu caneluri de 4 inci cu fundul detașabil pe o foaie de copt. Pulverizați tigăile cu spray de ulei vegetal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
3
Într-un castron mediu, combinați migdalele măcinate cu făina, untul, romul, vanilia și 2/3 cană de zahăr. Îndoiți bananele tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
(carton Bloc)(carton Bloc)
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Miere De CitriceMiere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Într-un castron mare, bateți albușurile cu sarea la viteză mare până se spumează. Se toarnă încet restul de 2/3 cană de zahăr și se bate până se formează vârfuri tari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Folosind o spatulă de cauciuc, împăturiți albușurile bătute în aluatul de migdale, câte 1 cană odată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
6
Întindeți aluatul uniform în tigăile pregătite și coaceți timp de aproximativ 20 de minute, sau până devin aurii și ferme în centre. Între timp, feliați cele 4 banane rămase de 1/4 inch grosime pe diagonală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(carton Bloc)(carton Bloc)
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
7
Desfaceți prăjiturile. Puneți fiecare în centrul unei farfurii de desert și acoperiți cu bananele feliate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(carton Bloc)(carton Bloc)
8
Se toarnă deasupra sosul cald de Caramel și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici FeliatePiersici Feliate
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista