Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați prăjituri de Crab și sos picant de muștar. Pentru $ 4.67 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 407 calorii. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel, piper, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este bun. Încercați Prăjituri de Crab cu sos picant de muștar, Prăjituri de Crab cu sos picant de Avocado, și Prăjituri Picante de Crab cu sos aioli de lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 7 ingrediente.
2
Adăugați 1/3 cană panko și crab; aruncați ușor. Împărțiți amestecul de crab în 8 porții egale; formați fiecare într-o pastă groasă de 3/4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet Panko Sau Făină Matzo
Crabi
3
Așezați panko rămas într-un vas puțin adânc. Îndepărtați ușor patties în panko.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet Panko Sau Făină Matzo
4
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Adăugați 1 lingură de ulei în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Adăugați 4 prăjituri de crab în tigaie; gatiti 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crabi
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Scoateți din tigaie; păstrați cald. Repetați procedura cu uleiul rămas și prăjiturile de crab.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crabi
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Combinați 2 linguri de maioneză și ingredientele rămase; serviți cu prăjituri de crab.
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Vinăria Foley Estate Sta. Rita Hills Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.