Prăjituri de crab și păstrăv afumat cu salată de ierburi
Crabul și prăjiturile de păstrăv afumat cu salată de plante sunt un fără lactate și pescatarian rețetă cu 4 porții. Pentru $2.77 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 23g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 322 calorii. Un amestec de frunze de tarhon, panko, ceapă verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Salată De Păstrăv Afumat Cu Pansament Cu Ierburi Și Hrean, Prăjituri De Crab Cu Salată De Ierburi, și Prăjituri de Crab cu salată de ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Alege orice scoici în crab. Într-un castron, combinați crabul, păstrăvul, ceapa verde, 2 linguri. suc de lămâie, maioneză, muștar, ou și 1/2 cană panko.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
(recomandat: Sos A1)
Pesmet Panko Sau Făină Matzo
Păstrăv
Crabi
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se amestecă bine.
3
Formați amestecul în opt 2 1/2-cu 1/2-in. prăjituri.
4
Se toarnă restul de 1 cană panko pe o farfurie și se acoperă fiecare prăjitură cu firimituri, apăsând ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet Panko Sau Făină Matzo
5
Se toarnă 1 lingură. uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Când este fierbinte, adăugați prăjituri într-un singur strat și gătiți, întorcând o dată, până se rumenesc pe ambele părți, aproximativ 10 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Într-un castron, amestecați chervil, tarhon și coriandru. Aruncați cu restul de 2 lingurițe. suc de lămâie și 2 lingurițe. ulei de măsline; se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Kg Tortillas De Maíz
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
Chervil
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Serviți prăjituri cu salată.
8
Notă de vin: Pinot Gris / Grigio, vestul este plin de vin din acest strugure; se numește mai ales Pinot Grigio și este realizat în stil italian de oțel, citric. Francezii-și Oregonienii-îl numesc Pinot Gris și îi dau straturi rotunjite de pepene galben și pere cu minerale acidulate, pământești, alături de citrice. Pinot Gris funcționează cel mai bine cu fructe de mare și păsări de curte destul de simple, astfel încât straturile să nu se încurce, dar se înțelege bine cu o mulțime de ierburi. Ne place și cu sosuri de lămâie precum aioli.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pinot Gris
Păsări De Curte
Dovlecel, Nedecojit și Tocat
Aioli
Struguri
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Pepene Galben
Jumătăți De Pere în Sirop
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
1
Adelsheim Pinot Gris 2005 (Valea Willamette; 18 Dolari). Straturile strălucitoare, pământești de lămâie și ierburi completează frumos crabul și prăjiturile de păstrăv afumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstrăv Afumat
Pinot Gris
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Crabi
2
Palmina Pinot Grigio 2005 (Județul Santa Barbara; 16 USD). Mai bogat decât Pinot Grigio tipic, cu o amărăciune citrică zesty care face ca ierburile cu prăjiturile cu fructe de mare să iasă în evidență.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pinot Grigio
Dovlecel, Nedecojit și Tocat
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Laguna Winery Russian River Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 29 de dolari pe sticlă.