Prăjituri de Crab în miniatură cu gem de ghimbir de roșii

Torturile de Crab miniaturale cu gem de ghimbir de roșii sunt un fără lactate și pescatarian hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 36. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 101 calorii. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de muștar dijon, suc de lămâie, fulgi de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Prăjituri de Crab cu ghimbir și var, Prăjituri de Crab în hârtie de orez cu sos de ghimbir-Lime, și Prăjituri de Crab cu sos dulce de ardei iute și ghimbir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți împreună maioneză, ou, muștar, Old Bay, suc de lămâie, sare, piper și Tabasco, apoi amestecați ușor carnea de crab. Rece, acoperit, 2 ore.
Pulsați fulgii de porumb într-un robot de bucătărie până când sunt măcinați grosier și puneți într-un vas puțin adânc. Formați 1 linguriță de amestec de crab într-o prăjitură cu diametrul de 1 1/2 inch (amestecul va fi foarte umed), apoi dragați ușor în fulgi de porumb. Faceți mai multe prăjituri de crab în același mod, transferându-le pe foi de copt cu unt. Rece, acoperit, cel puțin 1 oră.
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Coaceți prăjiturile de crab în loturi în mijlocul cuptorului până când sunt crocante și aurii, 8 până la 10 minute.
Transferați cu o spatulă într-un platou și acoperiți fiecare cu aproximativ 1/2 lingură de gem de ghimbir de roșii.
Prăjiturile de crab necoapte se pot răci până la 4 ore.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Vinurile retrospective Chardonnay cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Vinuri Retrospective Chardonnay]()
Vinuri Retrospective Chardonnay
Chardonnay-ul nostru 2018 provine din podgoriile din Carneros și Oak Knoll. Fermentat în oțel inoxidabil, apoi îmbătrânit trei luni pe drojdie în stejar francez neutru, vinul prezintă o mare aciditate, greutate și senzație de gură. Acest Chardonnay 100% prezintă aciditate rezervată în mod normal vinurilor inoxidabile. Acesta este un Chardonnay frumos echilibrat.