Prăjituri De Crab Din Maryland Cu Sos Cremos De Caper-Mărar
Maryland crab prăjituri cu sos cremos Caper-mărar ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care il cautati. Această rețetă face 30 de porții cu 75 calorii, 6g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru $1.2 Pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, sos Worcestershire, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Prăjituri de Crab fript cu arpagic și sos de capere, Maryland Crab Prăjituri, și Maryland Crab Prăjituri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți, scurgeți și fulgi de carne de crab, având grijă să nu rupeți bulgări și îndepărtați bucățile de coajă. Pune deoparte carnea de crab.
Saut ceapa verde și ardeiul gras în ulei fierbinte într-o tigaie mare antiaderentă 8 minute sau până se înmoaie.
Se amestecă împreună amestecul de ceapă verde, pesmetul, oul și următoarele 5 ingrediente. Îndoiți ușor carnea de crab. Formați amestecul în prăjituri de 14 (2 1/2 inch) (aproximativ 1/3 cană pentru fiecare tort).
Așezați pe o foaie de copt căptușită cu folie de aluminiu; acoperiți și răciți cel puțin 1 oră sau până la 8 ore.
Topiți untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați prăjituri de crab și gătiți, în 2 loturi, 4 până la 5 minute pe fiecare parte sau până devin aurii.
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Se servește cu o stoarcere de lămâie și sos cremos de caper-mărar.
* Carnea obișnuită de crab poate fi înlocuită cu o bucată.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Hanna Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Hanna Chardonnay]()
Hanna Chardonnay
Cu o culoare de miere strălucitoare și paie aurie, acest vin aduce arome de piersică la grătar, plăcintă cu pere, cu caramel, pătlagină,ananas. Pe cerul gurii, proaspete felie de mere cu crustă plăcintă, caramel, plăcintă cu pere, piersici la gratar, pâine prăjită și banane.