Prăjituri De Crab De Pe Malul Estic

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că încercați prăjiturile de Crab Eastern Shore. Această rețetă face 4 porții cu 302 calorii, 25g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.92 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Serious Eats are 93 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei, pătrunjel, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este bun. Încercați Prăjituri De Crab De Pe Malul Estic, Salată De Fructe De Mare Eastern Shore, și Prăjituri vechi de crab Ebbitt Grill - aceste prăjituri de crab sunt bine cunoscute pentru că nu au umplutură și multă aromă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți ușor unul dintre ouă și lăsați-l deoparte. Separați gălbenușul de al doilea ou (păstrați albusul pentru o altă utilizare) și puneți-l într-un bol de amestecare.
Adăugați 2 lingurițe de suc de lămâie și muștar și bateți bine pentru a combina.
Adăugați uleiul într-un flux lent în timp ce bateți constant pentru a forma o maioneză. Condimentează cu sare și suc de lămâie după gust. Rezervați 2 linguri de maioneză, apoi adăugați caperele și murăturile.
Într-un castron mare, combinați carnea de crab, oul bătut, maioneza rezervată, muștarul uscat și cayenne. Aruncați ușor pentru a combina ingredientele, apoi adăugați pătrunjelul, ceapa și firimiturile de pâine.
Combinați și formați în chiftele.
Într-o tigaie mare, încălziți untul la foc mediu-mare până când spuma dispare. Adăugați cu grijă prăjiturile de crab și gătiți, întorcând o singură dată, până devin aurii pe ambele părți, 3-4 minute pe fiecare parte. Folosiți o spatulă rigidă când întoarceți pentru a lăsa puțin din crustă în urmă în tigaie.
Se servește imediat cu sosul tartru.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Crustaceele pot fi asociate cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ai putea încerca este Trentadue la Storia Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
![Trentadue La Storia Chardonnay]()
Trentadue La Storia Chardonnay
Chardonnay 2014, Coasta Sonoma, este tipic pentru soiul cu arome de mere, piersici albe și citrice. Cu mai mult timp în sticlă arome nuanțate de nucșoară, pâine prăjită ușoară și vanilie vin să se joace împreună cu sugestia de ananas și lămâi coapte Meyer. Senzația gurii este clară și restrânsă, cu mineralitate clară și puritate a fructelor. Bogat, elegant și frumos echilibrat.