Prăjituri de Crab cu sos dulce de ardei iute și ghimbir

Prăjituri de Crab cu sos dulce de ardei iute și ghimbir
Uitați să ieșiți să mâncați sau să comandați mâncare la pachet de fiecare dată când doriți mâncare americană. Încercați să faceți prăjituri de Crab cu sos dulce de ardei iute și ghimbir acasă. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 435 calorii. Pentru $3.87 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump pentru Super Bowl. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Un amestec de maioneză, ulei de floarea soarelui, ardei iute și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. 124 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Cu o lingură scor de 88%, acest fel de mâncare este grozav. Încercați Prăjituri de Crab și porumb cu sos de scufundare cu ardei iute, Prăjituri De Crab Și Porumb Cu Sos De Coriandru, și Lemongrass crab & Scallop prăjituri cu un sos picant de castravete scufundare pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a face sosul de scufundare, amestecați usturoiul, ardeii iute, ghimbirul, frunzele de tei, lămâia și coriandrul într-un robot de bucătărie până se toacă foarte fin. Răsturnați zahărul într-o cratiță mică, adăugați 3 linguri de apă și încălziți ușor pentru a se dizolva. Continuați să gătiți încă un minut până când siropul începe să se îngroașe ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Frunze De TeiFrunze De Tei
Elixirul GElixirul G
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Adăugați amestecul de ardei iute și ghimbir și continuați să gătiți încă 2-3 minute. Apoi amestecați oțetul de orez, sosul de pește și sosul de soia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Sos De Prune1 1/2 Cani Sos De Prune
Sos De PeșteSos De Pește
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
3
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească la temperatura camerei.
4
Gatiti fasolea intr-o tigaie mica cu apa clocotita cu sare timp de 1-2 minute pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Scurgeți și reîmprospătați sub apă curentă rece, apoi lăsați să se usuce pe hârtie de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
6
Se amestecă crabul cu fasolea gătită și toate ingredientele rămase, în afară de uleiul de floarea soarelui. Se condimentează cu sare și piper negru proaspăt măcinat și se modelează în 8 chiftele mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Ulei De Floarea SoareluiUlei De Floarea Soarelui
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
CrabiCrabi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
7
Încălziți 1-2 linguri de ulei de floarea soarelui într-o tigaie și gătiți 4 prăjituri de crab odată până se rumenesc pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Floarea SoareluiUlei De Floarea Soarelui
CrabiCrabi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Scoateți din tigaie și păstrați cald în timp ce gătiți restul.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Se servește cu sosul dulce de ardei iute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Grigio, Riesling

Crabul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Grigio și Riesling. Crabul răcit are un gust minunat cu pinot grigio. Crabul cald (în special cu unt) poate fi asortat cu un Chardonnay cu unt sau un Riesling Fructat crocant. Vinăria Foley Estate Sta. Rita Hills Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Rancho Santa Rosa Vineyard a fost conceput inițial ca micro-podgorii individuale delimitate în 59 de blocuri unice bazate pe sol, expunere, altitudine, grad, portaltoi și clonă. Rancho Santa Rosa produce vinuri remarcabil de bogate și mătăsoase.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate21
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista