Nevoie de o pescatarian hor d ' oeuvre? Prăjiturile de Crab cu Remoulade ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Pentru $2.9 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 249 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de suc de lămâie, lapte, cățel de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma oul, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Torturi De Crab Cu R. R. Moulade, Cele mai bune prăjituri de Crab cu Remoulade, și Prăjituri de Crab cu sos Remoulade.
Instrucțiuni
1
Pentru a pregăti prăjituri de crab, încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crabi
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Combinați pesmetul, ceapa, carnea de crab și pimiento într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet
Crabmeat
Pimiento Felii Subțiri Sau Ardei Roșu Prăjit
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Combinați muștarul, sucul, sarea și oul, amestecând cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muștar
Suc
Sare
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
4
Adăugați amestecul de ouă în amestecul de crab, aruncând ușor pentru a combina. Împărțiți amestecul de crab în 4 porții egale, modelând fiecare într-o pastă groasă de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crabi
Ouă
5
Adăugați prăjituri de crab în tigaie; gatiti 2 minute. Întoarceți prăjiturile; reduceți căldura la mediu. Gatiti 3 minute sau pana se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crabi
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Pentru a pregăti rmoulade, combinați maioneza și ingredientele rămase, amestecând cu un tel.
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Hanna Chardonnay cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.