Prăjituri de Crab cu legume prăjite și sos de unt acidulat

Prăjituri de Crab cu legume prăjite și sos de unt acidulat
Prăjituri Crab cu legume prăjite și sos de unt picant ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 428 calorii. Pentru $5.59 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, șalotă, cartofi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma panko, puteți urma acest fel principal cu Panko Crustă Plăcintă Cu Brânză ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Prăjituri de Crab cu sos tartar acidulat, Prăjituri de Crab cu sos de ardei roșu prăjit, și Prăjituri cu Crab cu conținut scăzut de carbohidrați cu sos de ardei roșu prăjit.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti prăjituri de crab, combinați primele 7 ingrediente într-un castron mediu. Îndoiți ușor carnea de crab. Se amestecă ușor în 3/4 cană panko. Acoperiți și răciți 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabiCrabi
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Împărțiți amestecul de crab în 8 porții egale (aproximativ 1/2 cană fiecare); formați fiecare într-o pastă groasă de 3/4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabiCrabi
3
Așezați restul de 3/4 cană panko într-un vas puțin adânc. Lucrând cu 1 patty la un moment dat, dragă în panko. Repetați procedura cu chiftelele rămase și panko.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
4
Încălziți 1 1/2 lingurițe de ulei într-o tigaie antiaderentă medie la foc mediu. Înveliți ambele părți ale prăjiturilor de crab cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
CrabiCrabi
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați 4 prăjituri de crab în tigaie; gatiti 7 minute. Întoarceți cu grijă prăjiturile; gatiti 7 minute sau pana devin aurii. Repetați procedura cu restul de 1 1/2 lingurițe de ulei, spray de gătit și restul de 4 prăjituri de crab.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
CrabiCrabi
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Pentru a pregăti legumele, lăsați rădăcina și tulpina de 1 inch pe morcovi; frecați cu o perie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
MorcovMorcov
8
Combinați morcovii, cartofii și șalotele într-o tigaie mică. Înveliți legumele cu spray de gătit; se presară cu 1/8 linguriță sare. Aruncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
LegumeLegume
CartofiCartofi
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
MorcovMorcov
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
9
Coaceți la 450 timp de 20 de minute, întorcându-vă o dată. Înveliți haricots verts cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Haricots VertsHaricots Verts
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Adăugați haricots verts la amestecul de legume; arunca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Haricots VertsHaricots Verts
LegumeLegume
11
Coaceți încă 10 minute sau până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
12
Pentru a pregăti sosul, combinați bulionul, șalota și oțetul într-o cratiță mică; aduceți la fierbere. Gatiti pana se reduce la 1/4 cana (aproximativ 4 minute); se ia de pe foc. Se amestecă untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
OțetOțet
UntUnt
BulionBulion
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
13
Se servește cu prăjituri de crab și legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
CrabiCrabi

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Crustacee în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ai putea încerca este Rochioli Estate Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 42 de dolari.
Rochioli Estate Chardonnay
Rochioli Estate Chardonnay
Acest vin este un bun exemplu al caracteristicilor unice din proprietatea Rochioli și valea râului rus. Aromele de măr copt, fructe tropicale, alune și o notă de condiment se combină cu aromele bogate de mere și aciditatea crocantă.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate42
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista