Prăjituri de Crab Chiarello cu salată de fenicul ras

Niciodată nu poți avea prea multe rețete hor d ' oeuvre, asa ca da prăjituri crab Chiarello cu salata de fenicul ras un try. O porție conține 708 calorii, 26g de proteine, și 61G de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $ 5.22 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați piper, bulbi de fenicul, gălbenușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 47 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Prăjituri De Crab Chiarello, Gatiti cartea: prăjiturile de Crab ale lui Le Bernardin cu conopidă rasă și emulsie de muștar Dijon, și Salată De Fenicul Ras pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un vas mare de amestecare nereactiv combinați pâinea, maioneza, gălbenușurile de ou, 2 linguri de pătrunjel, arpagic, muștar, sos de ardei roșu fierbinte, suc de lămâie, sare și piper.
Lăsați să se odihnească aproximativ 15 minute pentru a înmuia pâinea. Cu o spatulă pliați ușor în crabcarne pentru a nu rupe carnea.
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Folosind mâinile forma prăjituri aproximativ 6 uncii fiecare. Nu le formați prea strâns sau nu se vor coace corect.
Ungeți o tavă de copt cu unt sau pulverizați cu un spray de gătit antiaderent.
Așezați prăjiturile de crab, distanțate uniform pe tavă. Topiți untul și combinați cu condimentul de fierbere a crabului.
Ungeți vârfurile prăjiturilor cu jumătate de unt condimentat și coaceți pe raftul superior al cuptorului timp de aproximativ 12 minute sau până la o temperatură internă de 165 grade F.
Folosind o felie de mandolină fenicul foarte subțire.
Combinați cu sucul de lămâie, uleiul de măsline, restul de 2 linguri de pătrunjel, sare și piper.
Întindeți salata de fenicul pe un platou mare și așezați prăjiturile de crab deasupra.
Se servește cu a doua jumătate a untului condimentat pe lateral pentru scufundare.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Crama Laguna Russian River Chardonnay cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
![Vinăria Laguna Râul Rusesc Chardonnay]()
Vinăria Laguna Râul Rusesc Chardonnay
Amplasată în inima văii râului rus, Laguna Ranch Vineyard găzduiește Chardonnay de talie mondială în ultimii 30 de ani. Podgoria își datorează sezonul lung de creștere ceții reci care se rostogolește din Oceanul Pacific, oferind strugurilor noștri Chardonnay un echilibru delicat între aciditatea crocantă și aromele de fructe coapte. O expresie elegantă a podgoriei sale omonime, Laguna Ranch Vineyard Chardonnay este un vin excepțional de bine echilibrat și luxos. Se deschide cu note de măr, pere, gutui și mandarină, încadrate de subtonuri dulci de condimente asiatice. Bine echilibrat și bogat, acest Chardonnay are o senzație de gură expresivă și un finisaj stratificat și persistent.