Prăjituri de Crab Chiarello cu salată de fenicul ras
Niciodată nu poți avea prea multe rețete hor d ' oeuvre, asa ca da prăjituri crab Chiarello cu salata de fenicul ras un try. O porție conține 708 calorii, 26g de proteine, și 61G de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $ 5.22 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați piper, bulbi de fenicul, gălbenușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 47 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Prăjituri De Crab Chiarello, Gatiti cartea: prăjiturile de Crab ale lui Le Bernardin cu conopidă rasă și emulsie de muștar Dijon, și Salată De Fenicul Ras pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un vas mare de amestecare nereactiv combinați pâinea, maioneza, gălbenușurile de ou, 2 linguri de pătrunjel, arpagic, muștar, sos de ardei roșu fierbinte, suc de lămâie, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1-1/2 Căni De Bere
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru Prăjituri
2
Lăsați să se odihnească aproximativ 15 minute pentru a înmuia pâinea. Cu o spatulă pliați ușor în crabcarne pentru a nu rupe carnea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crabmeat
1-1/2 Căni De Bere
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
3
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Folosind mâinile forma prăjituri aproximativ 6 uncii fiecare. Nu le formați prea strâns sau nu se vor coace corect.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Ungeți o tavă de copt cu unt sau pulverizați cu un spray de gătit antiaderent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
6
Așezați prăjiturile de crab, distanțate uniform pe tavă. Topiți untul și combinați cu condimentul de fierbere a crabului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crab Se Fierbe Condimente
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Crabi
7
Ungeți vârfurile prăjiturilor cu jumătate de unt condimentat și coaceți pe raftul superior al cuptorului timp de aproximativ 12 minute sau până la o temperatură internă de 165 grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Folosind o felie de mandolină fenicul foarte subțire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
9
Combinați cu sucul de lămâie, uleiul de măsline, restul de 2 linguri de pătrunjel, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
10
Întindeți salata de fenicul pe un platou mare și așezați prăjiturile de crab deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Crabi
11
Se servește cu a doua jumătate a untului condimentat pe lateral pentru scufundare.
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Crama Laguna Russian River Chardonnay cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.