Prăjituri De Crab

Prăjituri De Crab
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați prăjiturile cu Crab. Această rețetă servește 6. O porție conține 260 calorii, 20g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru $2.17 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Un amestec de pesmet, ou, carne de crab și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma oul, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Prăjituri vechi de crab Ebbitt Grill - aceste prăjituri de crab sunt bine cunoscute pentru că nu au umplutură și multă aromă, Prăjituri de Crab precum Joe ' s Crab Shack, și Cele Mai Bune Prăjituri De Crab.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, amestecați maioneza și oul cu sârmă. Se amestecă ingredientele rămase, cu excepția pesmetului simplu și a uleiului. Formați amestecul în 6 chiftele, cu diametrul de aproximativ 3 inci (amestecul va fi umed). Înveliți fiecare tort cu pesmet simplu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet SimpluPesmet Simplu
MaionezăMaioneză
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
În tigaia antiaderentă de 12 inci, încălziți uleiul la foc mediu. Gatiti prajiturile in ulei aproximativ 10 minute, intorcand usor o data, pana se rumenesc si se fierb in centru. Reduceți căldura dacă prăjiturile de crab se rumenesc prea repede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabiCrabi
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie

Echipamente

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ați putea încerca este Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate12
Revista