Prăjituri De Ceai
Torturile de ceai necesită aproximativ 20 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă vegetariană lacto ovo servește 54 și costă 9 cenți pe porție. O porție conține 81 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă de la Taste Of Home necesită praf de copt, unt, ouă și făină. Funcționează bine ca un desert ieftin. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 24 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Prăjituri Cu Ceai De Caise, Prăjituri De Ceai Suedeze, și Prăjituri Cu Ceai De Cireșe.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, smântână unt și zahăr până la lumină și pufos.
Adăugați ouă, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare. Bate în vanilie.
Combinați făina, praful de copt și sarea; adăugați treptat la amestecul cremos (aluatul va fi moale).
Picătură de lingurițe 2 în. în afară pe foi de copt unse.
Se coace la 375 la 7-8 minute sau până când marginile se rumenesc.
Scoateți pe rafturile de sârmă pentru a se răci.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegeri excelente pentru tort. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.