Prăjituri de cartofi și praz cu sos de brânză albastră
Această rețetă vegetariană servește 8 și costă 74 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 229 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână ouă, brânză, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Chipsuri de cartofi fierbinți cu sos de brânză albastră, Chipsuri de cartofi cu sos de scufundare cu brânză albastră, și Pâine Prăjită De Praz Cu Brânză Albastră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti sosul, combinați primele 6 ingrediente într-un castron, amestecând bine. Acoperiți și răciți.
Pentru a pregăti prăjituri, încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați prazul în tigaie; saut 3 minute sau până se înmoaie.
Așezați prazul într-un castron mare. Ștergeți tigaia cu prosoape de hârtie.
Așezați cartoful într-o sită; stoarceți ușor cartoful pentru a îndepărta excesul de umiditate.
Adăugați cartofi, făină, 1/2 linguriță sare, 1/2 linguriță piper și ouă la Praz în castron; se amestecă bine. Întoarceți tigaia la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit. Împărțiți amestecul de cartofi în 16 porții egale, modelând fiecare într-o pastă groasă de 1/4 inch.
Adăugați 8 torturi în tigaie; gatiti 5 minute pe fiecare parte sau pana devin aurii. Repetați procedura cu restul de 8 paturi.