Prăjituri de cartofi umplute cu păstrăv

Prăjituri de cartofi umplute cu păstrăv
Prăjituri de cartofi umplute cu păstrăv este un fără gluten, prietenos cu fodmap și pescatarian garnitură. Această rețetă servește 6 și costă 2,08 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 26g de proteine, 38g de grăsime, și un total de 515 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână ulei de canolan, frunze de spanac, păstrăv curcubeu și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Prăjituri Cu Cartofi De Păstrăv Afumat, Păstrăv umplut cu Gratin de cartofi Violet, și Canapele de cartofi umplute cu smântână și păstrăv afumat.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, acoperiți cartofii cu apă rece și aduceți la fierbere. Gatiti la foc moderat pana cand exteriorul este fraged, dar centrele sunt inca tari, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Se scurge și se răcește sub apă curgătoare. Curățați cartofii și radeți-i grosier. Se condimentează cu sare și piper și se amestecă pentru a se combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
3
Condimentează păstrăvul cu sare și piper. Pe o tavă sau o tigaie din fontă, topiți 1/2 lingură de unt în 1/2 lingură de ulei. Puneți o lingură de 1/2 cană de cartofi mărunțiți pe grătar și aplatizați-o într-o rundă de 5 inci. Puneți o bucată de păstrăv în centru, acoperiți cu o frunză de spanac și acoperiți cu o cantitate mică de 1/2 cană de cartofi, aplatizându-i. Gatiti Prajitura cu cartofi la foc moderat pana cand este crocanta si aurie pe fund, 5 pana la 7 minute. Întoarceți cu grijă tortul și gătiți până când cartofii sunt crocanți și aurii și păstrăvul este fiert, cu aproximativ 5 minute mai mult; adăugați mai mult unt și ulei, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
PăstrăvPăstrăv
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Transferați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge, apoi serviți fierbinte. Repetați cu cartofii răzuți rămași, păstrăvul și spanacul, servind prăjiturile de cartofi-păstrăv fierbinți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
PăstrăvPăstrăv
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate21
Revista