Prăjituri de cartofi cu somon afumat
Prăjiturile de cartofi cu somon afumat necesită aproximativ 40 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.75 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 300 de calorii, 21g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 4. 46 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. Dacă aveți la îndemână cartofi, făină, caper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este excelent. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Prăjituri de cartofi cu somon afumat, Prajituri De Cartofi Cu Somon Afumat Cu Crema De Usturoi, și Somon afumat și prăjituri de Cod.
Instrucțiuni
Faceți prăjiturile cu cartofi. Aduceți la fierbere o tigaie mare cu apă sărată. Sfat în cartofi și gătiți timp de 10-15 minute până se înmoaie.
Scurgeți bine, apoi reveniți la tigaia fierbinte timp de 1-2 minute pentru a permite evaporarea excesului de umiditate. Treceți cartofii printr-un ricer sau sită pentru a obține o piure foarte fină.
Se cântărește 250g de piure și se pune într-un castron (nu ar trebui să mai rămână mult). Sfat în făină, praf de copt și 1 linguriță de sare.
Se amestecă până când amestecul formează un aluat moale. Se modelează într-o bilă, apoi se înclină pe o suprafață ușor făinată.
Rulați într-un cerc de aproximativ 20 cm lățime și 1 cm grosime.
Tăiați în 8 pene triunghiulare și praf generos peste tot cu făină. Prăjiturile cu cartofi pot fi făcute până în acest moment cu 1 zi înainte și refrigerate sau congelate până la 1 lună.
Puneți o tigaie mare, antiaderentă, la foc mediu (nu este nevoie să adăugați ulei). Când este fierbinte, prăjiți prăjiturile timp de aproximativ 3-5 minute pe fiecare parte până când sunt aurii și fierte. Este posibil să trebuiască să faceți acest lucru în loturi. Se amestecă puțină apă în brânza moale până când este spoonabilă.
Așezați prăjiturile de cartofi pe farfurii, acoperiți cu păpuși de brânză moale și o felie de somon afumat, apoi împrăștiați peste ceapa roșie, caperele și coaja de lămâie pentru a termina.