Prăjituri De Cafea Umplute Cu Nuci

Prăjituri De Cafea Umplute Cu Nuci
Prăjiturile de cafea umplute cu nuci sunt un lacto ovo vegetarian rețetă cu 48 de porții. O porție conține 67 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 10 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un mic dejun ieftin. Mergeți la magazin și ridicați drojdie activă, sare, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 8%. Rețete similare sunt Prăjituri De Cafea Umplute Cu Brânză, Brioșe cu nucă de cafea cu glazură de cafea (cu conținut scăzut de carbohidrați și fără Gluten), și Stollen Umplut Cu Nuci.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, dizolvați drojdia și 1 lingură de zahăr în apă caldă; lăsați să stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
ApăApă
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați ouăle, untul, laptele, sarea, 5 căni de făină și zahărul rămas; bate pana se omogenizeaza. Se amestecă suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat moale (aluatul va fi lipicios). Acoperiți și refrigerați peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
OuăOuă
LapteLapte
SareSare
3
Pentru umplere, într-un castron mic, combinați zahărul brun, făina și scorțișoara; se taie în unt până când amestecul seamănă cu firimiturile grosiere. Se amestecă nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
ScorțișoarăScorțișoară
NuciNuci
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Puneți aluatul în jos. Pe o suprafață făinoasă, rulați într-un 21-in. cerc; tăiat în patru pene.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
PunchPunch
RolaRola
5
Întindeți umplutura peste aluat până la 1/2 in. de margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
AluatAluat
6
Rulați fiecare pană de la capătul larg.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
7
Așezați punctul în jos pe foile de copt acoperite cu spray de gătit. Curba se termină pentru a forma crescenți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Rulouri Semilună FrigorificeRulouri Semilună Frigorifice
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
8
Tăiați fante în patiserie. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră.
9
Se coace la 350 la 15-20 de minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Scoateți din tigăi în rafturi pentru a se răci.
11
Combinați ingredientele glazurate; stropiți peste prăjiturile cu cafea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CafeaCafea
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
12
Tăiați fiecare în 12 felii.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegerile mele de top pentru tortul de cafea. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "
DificultateExpert
Gata În40 m.
Porții48
Scor De Sănătate0
Revista