Prăjituri De Cafea Umplute Cu Nuci
Prăjiturile de cafea umplute cu nuci sunt un lacto ovo vegetarian rețetă cu 48 de porții. O porție conține 67 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 10 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un mic dejun ieftin. Mergeți la magazin și ridicați drojdie activă, sare, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 8%. Rețete similare sunt Prăjituri De Cafea Umplute Cu Brânză, Brioșe cu nucă de cafea cu glazură de cafea (cu conținut scăzut de carbohidrați și fără Gluten), și Stollen Umplut Cu Nuci.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, dizolvați drojdia și 1 lingură de zahăr în apă caldă; lăsați să stea 5 minute.
Adăugați ouăle, untul, laptele, sarea, 5 căni de făină și zahărul rămas; bate pana se omogenizeaza. Se amestecă suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat moale (aluatul va fi lipicios). Acoperiți și refrigerați peste noapte.
Pentru umplere, într-un castron mic, combinați zahărul brun, făina și scorțișoara; se taie în unt până când amestecul seamănă cu firimiturile grosiere. Se amestecă nucile.
Puneți aluatul în jos. Pe o suprafață făinoasă, rulați într-un 21-in. cerc; tăiat în patru pene.
Întindeți umplutura peste aluat până la 1/2 in. de margini.
Rulați fiecare pană de la capătul larg.
Așezați punctul în jos pe foile de copt acoperite cu spray de gătit. Curba se termină pentru a forma crescenți.
Tăiați fante în patiserie. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră.
Se coace la 350 la 15-20 de minute sau până se rumenesc.
Scoateți din tigăi în rafturi pentru a se răci.
Combinați ingredientele glazurate; stropiți peste prăjiturile cu cafea.
Tăiați fiecare în 12 felii.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegerile mele de top pentru tortul de cafea. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "