Prăjituri De Cafea Cu Zahăr Brun-Banane
Brown zahăr-banane prăjituri de cafea ar putea fi doar masa de dimineață pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 616 calorii, 7g de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 79 de cenți pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de vanilie, unt, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort de cafea cu smântână cu banane cu zahăr brun-vârtej de Pecan, Prăjituri de zahăr brun cu glazură de brânză cremă de zahăr brun, și Tort de cafea cu scorțișoară și zahăr acoperit cu zahăr brun cu glazură de brânză cremă de vanilie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a face amestecul streusel, într-un robot de bucătărie sau într-un castron, rotiți sau amestecați 3/4 cană de făină, 3/4 cană de zahăr brun și 1/4 linguriță de sare.
Tăiați 1/4 cană de unt în bucăți și adăugați în castron; pulsează amestecul sau taie untul cu un blender de patiserie până când amestecul seamănă cu firimiturile grosiere. Pune deoparte.
Într-un castron, cu un mixer la viteză mare, bateți restul de 1/4 cană de unt și restul de 1 cană de zahăr brun până se omogenizează. Bateți ouăle și vanilia, răzuind părțile laterale ale bolului, după cum este necesar, până se omogenizează bine. Bateți în piure de banane.
Într-un castron mic, amestecați împreună restul de 1 1/2 căni de făină, praful de copt și restul de 1/4 linguriță de sare. Se amestecă în amestecul de banane. Îndoiți ușor în smântână până se omogenizează bine.
Împărțiți aluatul în mod egal între 6 jumbo (capacitate de 1 cană) sau 18 căni obișnuite (capacitate de 1/3 cană) cu unt și brioșe cu făină, umplând fiecare la jumătate.
Presărați streusel uniform peste vârfurile de prăjituri (zdrobiți mai întâi streuselul dacă se lipeste împreună).
Coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție de 350 până când streusel se rumeneste și o frigăruie de lemn introdusă în centrul unei prăjituri iese cu firimituri umede atașate, 18 până la 25 de minute. Se răcește 5 minute în cupe, apoi se inversează tigaia pentru a se îndepărta.
Se servește cald sau se lasă să se răcească complet.