Prăjituri Cu Ton

Prăjituri Cu Ton
Prăjiturile cu pește de ton sunt un pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 332 calorii, 27G de proteine, și 12g de grăsime. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 26 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de morcov, brânză mozza-cheddar, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 68%. Încercați Prăjiturile de pește și bilele de pește ale lui Naomi Duguid, Prăjituri Cu Ton, și Prăjituri Cu Ton pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă toate ingredientele. La frigider 10 minute.
2
Încălziți tigaia mare antiaderentă pulverizată cu spray de gătit la foc mediu. Folosiți o lingură mică de înghețată pentru a adăuga porții de 1/4 cană de amestec de ton, în loturi, în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
Echipamente pe care le vei folosi
3 Cani Fiecare Serbet De Zmeura, Portocala Si Lime3 Cani Fiecare Serbet De Zmeura, Portocala Si Lime
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Aplatizați în chiftele cu spatele spatulei. Gatiti 6 minute sau pana se rumenesc pe ambele parti, intorcand cu grija chiftelele dupa 3 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Tonul poate fi asociat cu vinul Merlot, Pinot Noir și rosul. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Un vin pe care l-ai putea încerca este Rabble Merlot. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
Rabla Merlot
Rabla Merlot
Cireș negru sportiv, fructe de pădure întunecate, ciocolată de malț cu note nuanțate de stejar francez de vanilie și mocha. Elegant și rafinat la gust, cu o mulțime de fructe întunecate care duc la un finisaj mătăsos și moale.
DificultateNormal
Gata În26 m.
Porții4
Scor De Sănătate26
Revista