Prăjituri cu toffee și nucșoară pecan

Dacă aveți aproximativ 50 de minute la dispoziție în bucătărie, prăjiturile cu nucșoară, caramel și pecan ar putea fi o rețetă vegetariană lacto-ovo excelentă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3 g de proteine , 13 g de grăsimi și un total de 336 de calorii . Această rețetă este pentru 24 de persoane și costă 46 de cenți per porție. Dacă aveți la îndemână sare, făină, extract de vanilie și alte câteva ingrediente, o puteți prepara. Doar câteva persoane au făcut această rețetă, și una aș spune că a fost perfectă. Vă este oferită de Taste of Home. Merge bine ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor mediu de 0% , ceea ce este îmbunătățibil. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Risotto cu dovleac plăcintar cu nucșoară și rozmarin , Prăjituri cu cremă de vanilie, Prăjituri de sărbători ușor de preparat și pufoase și Prăjituri cu somon și cartofi dulci în crustă de pecan .
Instrucțiuni
Într-un bol, combinați făina, zahărul brun și sarea.
Încorporați untul până când amestecul seamănă cu firimituri grosiere.
Puneți 3 căni de amestec într-un bol mic; adăugați 1/2 cană de nuci pecan. Apăsați ușor pe fundul a două tăvi rotunde de copt de 23 cm, unse.
Într-un bol mic, combinați oul, smântâna, bicarbonatul de sodiu, nucșoara și vanilia; amestecați bine. Încorporați restul de făină batând până se omogenizează bine.
Presărați cu nucile pecan rămase.
Coaceți la 175°C timp de 33-38 de minute sau până când scobitoarea iese curată. Lăsați să se răcească în forme pe grătare metalice.