Prăjituri cu somon și Creveți De La Chef Bubba
Nevoie de o pescatarian hor d ' oeuvre? Prăjiturile cu somon și Creveți De La Chef Bubba ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 5,39 USD pe porție. O porție conține 777 calorii, 52G de proteine, și 44G de grăsime. Dacă aveți la îndemână ardei gras, ulei de măsline extravirgin, cimbru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 74%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Creveți Po 'Bubba' s, Creveți Bubba Gump, și Prăjituri cu somon și creveți.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 grade F (230 grade C). Ungeți ușor o foaie de copt medie.
Într-o tigaie medie la foc mediu mic, gătiți și amestecați creveții și ardeiul gras roșu până când creveții sunt parțial fierți.
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline în tigaie la foc mediu și gătiți somonul până când nu mai este roz.
Se ia de pe foc, se răcește și se toacă mărunt.
Într-un castron mediu, amestecați firimituri de pâine integrală de grâu, parmezan, piper negru, busuioc și cimbru. Se amestecă creveții, ardeiul gras roșu, somonul, uleiul de măsline rămas, arpagicul și jalapeno. Amestecați bine ouăle și crema de brânză în amestec.
Împărțiți amestecul în aproximativ 4 torturi de 3/4 inch grosime și aranjați pe foaia de copt pregătită.
Coaceți 20 până la 25 de minute în cuptorul preîncălzit, până se rumenesc ușor.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay]()
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.