Prajite prune și Kataifi Shortcakes necesită în jurul valorii de 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 27G de grăsime, și un total de 334 calorii. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți scorțișoară, unt, kataifi și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă o nu atât de minunat scor spoonacular de 12%. Rețete similare includ Prune Biscoff Shortcakes, Turtă Dulce De Mure Și Prune Negre, și O zi întunecată în Denver: cum am făcut față-prăjituri cu prune și cremă Chantilly pentru # Baketogether.
Instrucțiuni
1
Faceți prăjiturile scurte: Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Ungeți ușor o foaie mare de copt. Pe o suprafață de lucru, pufați ușor și separați firele kataifi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
3
Presărați cu jumătate din unt și zahăr și scorțișoară și aruncați ușor pentru a acoperi. Acoperiți ușor cu folie de plastic în timp ce continuați să lucrați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scorțișoară
Unt
Zahăr
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
4
Folosind o matriță inelară de 3 inci sau un tăietor mare de biscuiți, formați 1/3 cană din kataifi într-o rundă de 3 inci pe foaia de copt. Înmuiați o perie de patiserie în untul rămas și tamponați aluatul; scoateți matrița inelară. Repetați cu restul de kataifi și unt pentru a face 12 runde, distanțându-le uniform pe foaia de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți
Unt
Aluat
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Perie De Patiserie
5
Coaceți aproximativ 15 minute sau până devin aurii.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Faceți umplutura: într-o cratiță, combinați apa cu 3 linguri de zahăr granulat și sucul de lămâie și aduceți la fierbere. Gatiti, amestecand, pana se dizolva zaharul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Suc De Lămâie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
7
Creșteți temperatura cuptorului la 45
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
8
Într-un castron mare, aruncați prunele cu restul de 1 lingură de zahăr granulat și untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Unt
Prune
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
9
Întindeți prunele într-o tigaie și prăjiți aproximativ 15 minute, sau până se caramelizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Prune
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
10
Într-un castron mediu, combinați ricotta cu cele 2 linguri de zahăr de cofetărie și 2 linguri de sirop de tei. Bateți smântâna până când ține vârfuri rigide. Îndoiți în ricotta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Brânză Ricotta
Cremă
Sirop
Var
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
11
Setați 6 runde kataifi pe 6 farfurii de desert. Completați cu toate, cu excepția a 6 pene de prune, cea mai mare parte a cremei de ricotta și apoi restul de 6 runde kataifi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Ricotta
Cremă
Prune
12
Încingeți fiecare tort cu o bucată de cremă de ricotta rămasă și o pană de prune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Ricotta
Cremă
Prune
13
Stropiți cu siropul de var rămas și praf cu zahărul cofetarilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Sirop
Var
14
Serviți imediat.
15
Faceți înainte: rețeta poate fi pregătită până la Pasul 3 până la 1 zi înainte. Păstrați rundele kataifi la temperatura camerei într-un recipient etanș între straturile de hârtie de ceară. Dați la frigider siropul de var. Aduceți siropul la temperatura camerei înainte de a continua.