Prăjituri cu prune prăjite și Kataifi

Prăjituri cu prune prăjite și Kataifi
Prajite prune și Kataifi Shortcakes necesită în jurul valorii de 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 27G de grăsime, și un total de 334 calorii. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți scorțișoară, unt, kataifi și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă o nu atât de minunat scor spoonacular de 12%. Rețete similare includ Prune Biscoff Shortcakes, Turtă Dulce De Mure Și Prune Negre, și O zi întunecată în Denver: cum am făcut față-prăjituri cu prune și cremă Chantilly pentru # Baketogether.

Instrucțiuni

1
Faceți prăjiturile scurte: Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Ungeți ușor o foaie mare de copt. Pe o suprafață de lucru, pufați ușor și separați firele kataifi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
Presărați cu jumătate din unt și zahăr și scorțișoară și aruncați ușor pentru a acoperi. Acoperiți ușor cu folie de plastic în timp ce continuați să lucrați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScorțișoarăScorțișoară
UntUnt
ZahărZahăr
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
4
Folosind o matriță inelară de 3 inci sau un tăietor mare de biscuiți, formați 1/3 cană din kataifi într-o rundă de 3 inci pe foaia de copt. Înmuiați o perie de patiserie în untul rămas și tamponați aluatul; scoateți matrița inelară. Repetați cu restul de kataifi și unt pentru a face 12 runde, distanțându-le uniform pe foaia de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BiscuițiBiscuiți
UntUnt
AluatAluat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
5
Coaceți aproximativ 15 minute sau până devin aurii.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Faceți umplutura: într-o cratiță, combinați apa cu 3 linguri de zahăr granulat și sucul de lămâie și aduceți la fierbere. Gatiti, amestecand, pana se dizolva zaharul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
Suc De LămâieSuc De Lămâie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
7
Creșteți temperatura cuptorului la 45
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Într-un castron mare, aruncați prunele cu restul de 1 lingură de zahăr granulat și untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
UntUnt
PrunePrune
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Întindeți prunele într-o tigaie și prăjiți aproximativ 15 minute, sau până se caramelizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
PrunePrune
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
10
Într-un castron mediu, combinați ricotta cu cele 2 linguri de zahăr de cofetărie și 2 linguri de sirop de tei. Bateți smântâna până când ține vârfuri rigide. Îndoiți în ricotta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Brânză RicottaBrânză Ricotta
CremăCremă
SiropSirop
VarVar
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
11
Setați 6 runde kataifi pe 6 farfurii de desert. Completați cu toate, cu excepția a 6 pene de prune, cea mai mare parte a cremei de ricotta și apoi restul de 6 runde kataifi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză RicottaBrânză Ricotta
CremăCremă
PrunePrune
12
Încingeți fiecare tort cu o bucată de cremă de ricotta rămasă și o pană de prune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză RicottaBrânză Ricotta
CremăCremă
PrunePrune
13
Stropiți cu siropul de var rămas și praf cu zahărul cofetarilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
SiropSirop
VarVar
14
Serviți imediat.
15
Faceți înainte: rețeta poate fi pregătită până la Pasul 3 până la 1 zi înainte. Păstrați rundele kataifi la temperatura camerei într-un recipient etanș între straturile de hârtie de ceară. Dați la frigider siropul de var. Aduceți siropul la temperatura camerei înainte de a continua.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SiropSirop
VarVar
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista