Prăjituri Cu Plăcintă Cu Lămâie
Lemon Pie Cookies este un vegetarian rețetă cu 18 porții. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 240 calorii, 2G de proteine, și 13g de grăsime. 153 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Dacă aveți la îndemână făină nealbită, cremă de brânză, coajă de lămâie și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne}, Biscuiți cu Ricotta cu lămâie cu glazură de lămâie {cartea de bucate a lunii }, și Fursecuri cu zahăr de lămâie cu glazură de unt de lămâie.
Instrucțiuni
În vasul unui mixer de stand, bateți untul, 2 căni de zahăr și sare până se omogenizează.
Adăugați tot sucul de lămâie și jumătate din coajă. La viteză mică, adăugați făina, 1/2 cană odată,până când este încorporată. Întoarceți aluatul de biscuiți pe o scândură și rotiți-l într-un buștean. Se acoperă cu folie de plastic și se dă la frigider timp de cel puțin 1 oră și până la 24 de ore.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Scoateți jurnalul din frigider și tăiați-l în discuri subțiri de 1/4 inch grosime. Dacă folosiți 1 foaie de copt, coaceți fursecurile în loturi. Aranjați discurile pe 2 foi de copt căptușite cu silicon sau pergament, la distanță de 1 inch și coaceți până când marginile sunt doar aurii, aproximativ 20 de minute.
Scoateți fursecurile din cuptor și transferați-le într-o grătar pentru a se răci complet.
Între timp, folosind mixerul stand sau mixerul manual, amestecați crema de brânză cu restul de 1 cană de zahăr de cofetari și jumătatea rămasă din coaja de lămâie.
Acoperiți jumătate din fursecuri cu amestecul de cremă de brânză și acoperiți cu un alt fursec pentru a face un sandviș. Pudrați partea superioară a sandvișurilor cu biscuiți cu zahăr de cofetari și serviți.