Prăjituri Cu Plăcintă Cu Bezea Cu Lămâie

Prăjituri Cu Plăcintă Cu Bezea Cu Lămâie
Lemon Meringue Pie Cookies este un fără gluten, lacto ovo vegetarian și prietenos cu fodmap rețetă cu 60 de porții. O porție conține 28 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 6 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahărul, coaja de lămâie, ouăle și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute. În general, această rețetă câștigă un foarte rău (dar încă fixabil) scor spoonacular de 7%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Prăjituri Cu Plăcintă Cu Bezea Cu Lămâie, Plăcintă cu bezea cu lămâie, povești de familie și tutorial cu bezea, și Plăcintă cu bezea cu lămâie, povești de familie și tutorial cu bezea.

Instrucțiuni

1
Așezați albușurile într-un castron mare; lăsați să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați vanilie și cremă de tartru; bateți la viteză medie până se formează vârfuri moi. Bateți treptat în zahăr, câte 1 lingură pe rând, la înălțime până se formează vârfuri rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De TartruCrema De Tartru
VanilieVanilie
ZahărZahăr
3
Tăiați o gaură mică în colțul unei pungi de patiserie sau plastic; introduceți un vârf de stea #24. Umpleți punga cu bezea. Țeavă 1-în. cercuri 2 în. separat pe foi de copt tapetate cu hârtie pergament. Pipeți o dată în jurul bazei fiecărei cochilii pentru laturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BazaBaza
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
Pungi ZiplocPungi Ziploc
4
Coaceți la 300 de euro timp de 25 de minute sau până când se fixează și se usucă. Opriți cuptorul; lăsați bezea în cuptor timp de 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Între timp, într-o cratiță mică grea la foc mediu, bateți ouăle, zahărul, sucul de lămâie și coaja până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
ZahărZahăr
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
6
Adăugați unt; gatiti, amestecand constant, pana cand amestecul este ingrosat si acopera spatele unei linguri metalice.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
7
Se transferă într-un castron mic; se răcește timp de 10 minute. Se acoperă și se dă la frigider până se răcește.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Chiar înainte de servire, lingurați cașul de lămâie în centrul prăjiturilor. Puneți la frigider resturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caș De LămâieCaș De Lămâie
Cookie-uriCookie-uri

Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco

Cream Sherry, Madeira și Prosecco sunt alegerile mele de top pentru prăjituri. Prosecco dulce cu bule nu copleșește cookie-urile simple de zahăr sau de pâine scurtă, un sherry dulce de cremă completează cookie-urile condimentate, iar notele de nuci madeira se potrivesc perfect cu cookie-urile cu nuci. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera cremă Sherry
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În50 m.
Porții60
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista