Prăjituri Cu Pește De Eglefin Afumat

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați prăjiturile cu pește de eglefin afumat. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 62g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 896 calorii. Pentru $ 8.9 pe portie, această rețetă acoperă 62% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 559 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți pesmet, somon, scallion și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma cartoful, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Cartofi Dulci ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 100%. Acest scor este excelent. Încercați Prăjituri cu pește de somon și eglefin afumat, Prăjituri de pește dublu afumate, și Tinapa (pește afumat) și prăjituri cu piure de cartofi pentru rețete similare.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris]()
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Un amestec de trei podgorii grozave, acest strugure viu creează un vin prietenos cu mâncarea, luminos și pur. Acidul tăiat cu cuțit, cu pere, sorbet de lămâie, condimente și iasomie îți face gura apă și mâinile să tremure.