Prăjituri cu pere glazurate

Prăjituri cu pere glazurate
Glazed Pear Shortcakes este o rețetă fără gluten cu 4 porții. Pentru 81 de cenți per porție , această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 301 de calorii , 4 g de proteine și 9 g de grăsimi . Dacă aveți la îndemână topping bătut, nuci, prăjitură și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o rețetă foarte accesibilă pentru fanii mâncărurilor americane. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute . Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de 21% , acest fel de mâncare este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Torte scurte cu pere și mere , prăjituri scurte cu pere și arțar și prăjituri condimentate cu mere și pere .

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mică, căliți perele în unt până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De PrăjiturăFelii Subțiri De Prăjitură
4 Lingurite Nuci Tocate4 Lingurite Nuci Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Se ia de pe foc; se amestecă fructele tartinabile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Tartina De Fructe De Zmeura2 Linguri Tartina De Fructe De Zmeura
3
Așezați felii de tort pe patru feluri de desert; acoperiți cu amestec de pere, nuci și topping bătut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
4 Lingurite Nuci Tocate4 Lingurite Nuci Tocate

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Vin De Porto, Moscato Dasti

Crem Sherry, Porto și Vinul de Porto sunt alegerile mele de top pentru Shortcake. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
NV Solera Cremă Sherry
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții4
Scor De Sănătate1
Bucătăriiamerican
Revista