Prăjituri cu pandișpan cu cremă Boston
Reteta Boston Cream Sponge Cakes se poate face in aproximativ 45 de minute . Această rețetă servește 2. O porție conține 616 calorii , 15 g de proteine și 24 g de grăsimi . Pentru 1,11 USD per porție , această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 4 persoane au fost impresionate de această rețetă. Funcționează bine ca desert la preț rezonabil. Această rețetă de la Taste of Home necesită extract de vanilie, zahăr de cofetă, sare și ciocolată. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 0% , ceea ce este foarte rău (dar încă reparabil). Rețete similare sunt plăcinta cu cremă „Pădurea Neagră” din Boston , prăjiturile cu cremă de vanilie, prăjiturile de vacanță ușoare și pufoase și prăjitura cu pandișpan de ciocolată .
Instrucțiuni
Într-un castron mic, bate ouăle până devin ușoare și pufoase. Adăugați treptat zahărul și sarea, batând până se îngroașă și devine de culoarea lămâiei, aproximativ 5 minute. Se amestecă vanilia. Incorporati faina, cate 2 linguri odata.
Turnați ușor în două linguri de 4 inci. tigăi arcuite acoperite cu spray de gătit (tigăile vor fi pline).
Coaceți la 350° timp de 15-20 de minute sau până când prăjitura revine când este ușor atinsă. Se răcește timp de 10 minute înainte de a scoate din tigăi pe un grătar pentru a se răci complet.
Pentru cremă, într-o cratiță mică, combinați zahărul și amidonul de porumb. Se amestecă laptele până se omogenizează. Gatiti si amestecati la foc mediu pana se ingroasa si clocotesc. Reduce caldura; gatiti si amestecati inca 2 minute.
Se ia de pe foc. Se amestecă o cantitate mică de umplutură fierbinte în gălbenușurile de ou; se intoarce totul in tigaie, amestecand continuu. Aduceți la un fierbere ușor; gatiti si amestecati inca 2 minute.
Se ia de pe foc. Se amestecă ușor vanilia. Se răcește la temperatura camerei fără a amesteca. Într-un castron mic, cremă de unt. Se bat treptat crema.
Pentru asamblare, tăiați fiecare prăjitură pe orizontală în jumătate.
Așezați straturile de jos pe două farfurii de servire; se întinde cu umplutură. Înlocuiți blaturile de tort. Într-un castron mic, bate ingredientele pentru glazură.
Întindeți peste prăjituri. Se da la frigider pana la servire.