Prăjituri cu nuci și stafide
Dacă aveți aproximativ 35 minute pentru a petrece în bucătărie, nuc & stafide oatcakes ar putea fi un remarcabil lacto ovo vegetarian rețetă pentru a încerca. Acest hor d ' oeuvre are 97 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 40. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la BBC Good Food necesită făină integrală, lapte, nucă și zahăr tos. Această rețetă este plăcută de 26 de gurmanzi și bucătari. Cu o lingură scor de 18%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Încercați Pâine Cu Nuci De Stafide, Pâine Cu Nuci-Stafide, și Orez Condimentat Cu Nuci De Stafide pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 180C / 160C ventilator / gaz
Se dizolvă praful de copt în lapte. Bateți untul și zahărul până devin palide și cremoase, apoi amestecați ovăzul, făina, stafidele, nucile și laptele pentru a face un aluat rigid.
Răsturnați aluatul pe suprafața ușor făinată și întindeți-l până la aproximativ 1cm grosime.
Tăiați în cercuri cu un tăietor de patiserie de 5 cm, așezați pe o foaie de copt unsă, apoi coaceți timp de 15 minute până când sunt ușor aurii. Se lasă să se răcească, apoi se servește cu brânză. Poate fi copt cu până la 2 zile înainte și păstrat într-un recipient etanș până la servire.