Prăjituri Cu Miere Și Nucă

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați prăjiturile cu miere-nucă. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 137 calorii. Această rețetă servește 16. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Un amestec de unt, nuci, miere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 16 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Prăjituri Cu Miere Și Nucă, Prăjituri Cu Miere Graham Pound, și Dacquoises de nuc cu înghețată de miere-nuc.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F (325 F pentru tigăi întunecate sau antiaderente). Ungeți fundul doar a două tigăi de pâine de 8x4 inci sau două de 9x5 inci.
Într-un castron mare, bateți ingredientele tortului la viteză mică 30 de secunde, apoi la viteză medie 2 minute, răzuind bolul ocazional.
Coaceți pâini de 8 inci 37 până la 45 de minute, pâini de 9 inci 34 până la 42 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 10 minute; scoateți din tigăi. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
În bolul cu microunde, cuptorul cu microunde neacoperit pe mediu (50%) 15 secunde.
Întindeți glazura peste vârfurile de pâini, permițând unora să stropească pe părți. Depozitați ușor acoperit.