Prăjituri Cu Miere Și Nucă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați prăjiturile cu miere-nucă. Această rețetă face 16 porții cu 257 calorii, 3G de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Cap la magazin și ridica unt, nuci, Betty Unt reteta tort se amestecă, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Prăjituri Cu Miere Graham Pound, Miere nuc creveți / nuc creveți (???), și Dacquoises de nuc cu înghețată de miere-nuc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigăi întunecate sau antiaderente). Ungeți fundul doar a două tigăi de pâine de 8x4 inci sau două de 9x5 inci.
Într-un castron mare, bateți ingredientele tortului la viteză mică 30 de secunde, apoi la viteză medie 2 minute, răzuind bolul ocazional.
Coaceți pâini de 8 inci 37 până la 45 de minute, pâini de 9 inci 34 până la 42 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 10 minute; scoateți din tigăi. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
În bolul cu microunde, cuptorul cu microunde neacoperit pe mediu (50%) 15 secunde.
Întindeți glazura peste vârfurile de pâini, permițând unora să stropească pe părți. Depozitați ușor acoperit.